K1 i Boks

(VIDEO) Hrgović hladnokrvno pogledao u oči svog najtežeg protivnika do sada

Filip Hrgović i Eric Molina
 screenshot/Youtube
Filip Hrgović dočekao je trenutak u kojem se pogledao oči u oči s protivnikom koji mu predstavlja potencijalni skok u neke nove visine. Pogledajte prvo sučeljavanje najboljeg hrvatskog boksača i Erica Moline.

Otkako je najavljen meč između najboljeg hrvatskog boksača i bivšeg dvostrukog izazivača za svjetsku titulu, krenule su razne prognoze. Filip je već prije potvrde protivnika govorio kako je spreman za veliko ime, tražio je i neke još poznatije boksače, no Molina se u ovom trenutku čini kao savršen protivnik pred nove izazove. Zapravo, Eric Molina ispit je zrelosti Filipa Hrgovića. Svi su svjesni kako on ima potencijal za velike stvari, ali meč protiv Amerikanca trebao bi dati odgovor koliko je zapravo sazrio po tom pitanju.

Danas su se napokon našli jedan preko puta drugog, a Filip je uspio ostati hladnokrvan i na taj način pogledati u oči boksača koji će mu ovog vikenda pokušati uskratiti san ili ga barem na neko vrijeme odgoditi. Molina je opasan i iskusan, što se moglo vidjeti i po ovom sučeljavanju, a isto tako nema sumnje kako se jako dobro pripremio. Ovo je i za njega vjerojatno posljednja velika prilika. Filip Hrgović bi pobjedom možda i ugasio njegovu profesionalnu karijeru. Prognoze hrvatskog teškaša stavljaju u ulogu velikog favorita, ali to je potrebno i opravdati.

Meč Hrgovića i Moline drugi je na rasporedu glavnog programa priredbe, koji sadržava ukupno pet teškaških mečeva. Nakon ovog ogleda, a prije ogleda Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr., u ring će još ući Alexander Povetkin protiv Michaela Huntera i Dillian Whyte protiv Mariusza Wacha.

Linker
13. travanj 2024 09:22