K1 i Boks

(VIDEO) Jake Paul prozvao McGregora uz ružne uvrede njemu, njegovoj supruzi i Dani Whiteu

Jake Paul i Conor McGregor
 screenshot (Instagram/YouTube)
YouTuber i boksač Jake Paul uputio je izazov Conoru McGregoru, ponudivši 50 milijuna dolara za meč

Nakon što je savladao Natea Robinsona u sunaslovnoj borbi priredbe koju su predvodili Mike Tyson i Roy Jones Jr., Jake Paul odlučio je podići svoju letvicu po pitanju idućih boksačkih avantura. I to tako da se odmah odlučio okrenuti Conoru McGregoru.

Kako je poznao da je Conor spreman još koji put ući u boksački ring, Paul je izjavio da upravo sebe smatra kao najboljeg mogućeg protivnika za njega. Ipak, dočekao je kratki odgovor od Dane Whitea, koji je izjavio da se ne namjerava nikad baviti organiziranjem takvih mečeva. To je rezultiralo time da je Paul odlučio snimiti video poruku u kojoj se obratio Ircu. Njen sadržaj, uz malo cenzure svih vulgarnih izraza koje je iskoristio, prenosimo u cijelosti.

"Što je problem s tobom, irska pi**ice? Dobro jutro, Conor McGregor. Znam da trenutno vjerojatno tučeš starce u baru, ili masturbiraš jer ti je dojadilo ševiti onu tvoju suprugu. Čovječe, ona je četvorka, možeš ti puno bolje od toga. No, sretan ti ponedjeljak. Moj tim ti je jutros poslao ponudu od 50 milijuna dolara. 50 milijuna čistog keša, najveća ponuda koju ćeš ikad vidjeti. No, tebe je strah boriti se protiv mene. Izbjegavaš me jer se bojiš poraza od YouTubera. Ti si 0-1 kao boksač, ja sam 2-0. Dolazim s osmog najprodavanijeg programa u povijesti, a ti se želiš boriti protiv Dustina Poiriera koji na Instagramu ima manje pratitelja od mog psa", poručio je Paul dok se nalazio u automobilu ispred svog luksuznog doma, dodavši poruku Dani Whteu:

"A ti dana White, ti se je**na pi**a, ti ružna ćelava kujo. Kažeš kako su šanse za ovu borbu nula posto. E, nula posto su šanse da ti dođeš do ikakve pi**e. Conor, strah te. Dana, strah te. Potpišite taj je**ni ugovor, idioti. Isuse Kriste! Irska kuja! Je**š te tipove."

Paul se podosta okuražio, s ciljem da uhvati još neku dobru priliku. Tek što je mislio da je malo izašao iz sjene svog brata Logana, na račun koga je i stvorio ime na YouTubeu, Logan je ugovorio meč protiv Floyda Mayweathera. Iako je Jake po viđenom bolji te uspješniji boksač, još uvijek ne može parirati svom starijem bratu pa pokušava na ovakve načine.

Kako bi izgledao meč protiv Conora McGregora i Jakea Paula, koji na ovaj način pokušava biti gangster? Iskreno se bojimo i pomisliti, iako ima smisla, kao poruka svima koji bi u budućnosti pokušali nešto slično.

Linker
21. travanj 2024 03:52