K1 i Boks

(VIDEO) Masvidal ima ruke poput mašine: Pogledajte kako rastura krušku!

Jorge Masvidal udara krušku
 Screenshot (Twitter)
Jorge Masvidal je trenutačno jedna od najvećih UFC-ovih zvijezda. Tri spektakularne pobjede u nizu, a posebno ona posljednja protiv Natea Diaza, su ga katapultirale u samu orbitu popularnosti, koja mu dozvoljava da čak prozove i svjetskog boksačkog prvaka i trenutačno najveću boksačku zvijezdu na svijetu - Canela Alvareza.

I Masvidal je jedan od onih koji ne bi imali ništa protiv "crossover" mečeva. Svjestan je da je u takvim dvobojima najveći novac jer izazivaju najviše zanimanja borilačkih fanova. Pa je zato prije par dana javno prozvao svjetsku boksačku superzvijezdu Canela Alvareza. Ovaj je u odgovoru iskazao poštovanje prema vlasniku UFC-ovog "BMF" pojasa, no jednako je tako ustvrdio da u meču protiv Masvidala ne bi bilo nikakvog izazova za njega, a time da ga niti ne zanima.

"Gamebred" je na svom službenom Twitteru objavio još jedan "boksački" post. Doduše, nije se radilo o novoj prozivci Alvareza, ali je poruka vjerojatno bola poslana upravo njemu.

Masvidal je, naime, odlučio pokazati koliko dobro i brzo zna udarati boksačku krušku (speed ball). Uz video u kojem je zaista prilično impresivan u toj vještini, što su primjetili njegovi mnogobrojni fanovi, je napisao:

"Nisam boksač. Nego borac!"

Valja naglasiti da je u poruci objavio i meksičku zastavu koja vjerojatno prestavlja Canela. Sam Masvidalu su roditelji iz Kube i Parua. U ovom trenutku "BMF" prvak ima 35 pobjeda i 13 poraza u profesionalnoj karijeri. To je naravno kada govorimo o slobodnoj borbi. U jedinom dosadašnjem profesionalnom boksačkom meču je davne 2005. godine svladao Josepha Benjamina većinskom odlukom sudaca.


Linker
26. travanj 2024 20:37