K1 i Boks

(VIDEO) Mayweather potvrdio da će se boriti s Khabibom!

Floyd Mayweather Jr.
 John Gurzinski / AFP
Floyd Mayweather Jr. nalazi se na turneji po Velikoj Britaniji, a na jednom od svojih gostovanja odlučio je potvrditi da ćemo gledati meč između njega i UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova!

Prošlog je studenog Floyd objavio fotografiju s Danom Whiteom i najavio velike stvari u 2020. godini. "O čemu se tu radi?" - glasilo je jedno od pitanja upućenih boksačkoj zvijezdi budući da još uvijek nije razjašnjeno što se točno skriva iza te zagonetne poruke.

"Umirovljen sam, ali ne i od toga da zarađujem. Priča se kako trebam novac. No, meni ne treba ništa, ali nemam ništa protiv toga da zarađujem. Ako mogu zabavljati svijet, dobro se provesti... A to je lagana zabava za mene. I ako mogu zaraditi 600 milijuna s dvojicom likova... Zašto ne?" - odgovorio je Mayweather pritom aludirajući na Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

Sljedeće pitanje glasilo je - "Hoćemo li onda gledati Mayweathera protiv Khabiba?"

"Neki će reći kako se nadaju da ne. Ali na kraju dana, kad pogledam na novac koji sjedne na moj bankovni račun, meni će prići moja djeca i reći - 'Tata, ponosni smo na tebe'. Moram se pobrinuti za svoj dom. Osoba sam koja vjeruje u stvaranje generacijskog bogatstva. Dakle, ako mogu dobiti još 600 milijuna za investicije i to ostaviti svojoj djeci, unucima i svima voljenima... Zašto ne?" - objasnio je Floyd pa na upit je li njegov odgovor prethodno pitanje - DA, ukratko potvrdio - "Apsolutno".

Ovo nije prvi put da bivši svjetski boksački prvak priča o meču s Khabibom i cifri od 600 milijuna dolara, a nedavno je na jednu sličnu njegovu izjavu odlučio odgovoriti i neporaženi Dagestanac.

"600 milijuna dolara za što? Za borbu sa mnom? Tko će mu dati toliki novac? Ja ne. Dana mu neće dati 600 milijuna" - komentirao je prije nekoliko dana Nurmagomedov.

S Floydom se nikad ne zna pa tako ni sada ne možemo sa sigurnošću zaključiti radi li se ovdje o ozbiljnim planovima ili njegovoj uobičajenoj samopromociji. Na kraju, sve ćemo saznati onda kada stigne službena potvrda...

Linker
23. travanj 2024 07:13