K1 i Boks

(VIDEO) Mayweather trenira sa sinom i paralelno izvlači kćer iz zatvora

Floyd Mayweather sa sinom Koraunom
 Instagram
Floyd Mayweather sprema sina za boksačku zvijezdu i kćer izvlači iz zatvora zbog napada nožem na ženu.

Floyd Joy Mayweather Jr. (43), veliki je američki profesionalni boksač (rođen kao Floyd Joy Sinclair) koji je tijekom svoje prebogate, u svakom smislu te riječi, karijere osvojio petnaest glavnih svjetskih naslova u četiri težinske kategorije. Floyd se povukao iz ringa kao neporažen nakon 50 borbi od kojih je njih 27 završio nokautom, a ujedno je i jedan od najboljih defenzivaca koji su se ikada pojavili u ringu. U amaterskom boksu pak, Mayweather je osvojio broncu na Olimpijskim igrama 1996. godine u Atlanti. U mnogim je izborima okrunjen kao borac stoljeća, ili barem desetljeća.

Godinama je bio u vrhu Forbesove liste najplaćenijih sportaša, a njegova se zarada procjenjuje na oko 1,67 milijardi dolara (!).

Floyd, koji je posljednju službenu borbu imao u kolovozu 2017. kada je zaustavio UFC zvijezdu Conora McGregora, najavio je ove godine povratak u ring, u suradnji s UFC-ovim predsjednikom Danom Whiteom, i to protiv Khabiba Nurmagomedova, no od toga je (za sada) odustao.

Jer, očito nije sve u novcu, i sreća se ne mjeri bankovnim računom. Naime, Floyda u ovoj godini prate same nesreće i tragedije. Najprije je sredinom ožujka u 40. godini u automobilu preminula njegova bivša djevojka i majka njegovo troje djece Josie Harris, da bi nedugo potom u 58. godini umro i njegov stric i trener Roger Mayweather za kojega je bio strahovito vezan.

No, tu ne staje niz crnih vijesti vezanih uz Mayweathera, kojega je policija zvala prošli vikend zbog kćeri Iyanne (19) koja je ubola Lapattru Lashaiu Jacobs (25), internetsku zvijezdu i pjevačicu, koja je odmah prevezena u bolnicu gdje je operirana i nalazi se na odjelu intenzivne njege ali izvan životne opasnosti. Za sada se još ne znaju motivi njezinog čina.

Ipak, pojavilo se i neko 'svjetlo u tom mračnom tunelu', osvanule su snimke na društvenim mrežama Mayweathera sa sinom Koraunom (20) koji očito hrabro kroči očevim stopama, i za kojega kažu da će Floyd od njega napraviti 'zvijer'...

Linker
19. travanj 2024 04:32