K1 i Boks

(VIDEO) Ova kompilacija dokazuje zašto je Ryan Garcia najuzbudljivije novo ime svjetskog boksa

Romero Duno vs. Ryan Garcia
 screenshot/YouTube
Ryan Garcia iduća je boksačka superzvijezda. Ovaj 21-godišnji momak ima sve što je potrebno za to ostvariti. Tehnika, brzina, atraktivost i sposobnost nokautiranja u spektakularnoj maniri. Ova kompilacija to najbolje dokazuje.

21-godišnji Ryan Garcia (20-0, 17 KO) dio je rostera Golden Boy Promotionsa i boksač za kojeg je Oscar De La Hoya još 2016. godine, kad ga je malo iza njegovog 18. rođendana pridodao svojim boksačima, najavio da će biti nešto posebno. U tom trenutku imao je iza sebe pet odrađenih mečeva, sve u samo par mjeseci, a u tri i pol godine pod Golden Boyem odradio ih je još 15.

Kroz to cijelo vrijeme polako se uspinjao nastupima na najvećim programima svog promotora, trenirajući kod Eddieja Reynosa zajedno s Canelom Alvarezom. Tu mu problem nije stvorilo niti to što još uvijek ne govori španjolski jezik. Unatoč tome, do ringa uz američku nosi i zastavu Meksika, domovine roditelja svog oca.

U posljednjim mečevima napokon se susreo s boljom konkurencijom, no i njih je uspio savladati kao one prije toga. Upravo njegova posljednja četiri meča tvore sjajnu DAZN-ovu kompilaciju koju smo podijelili ispod teksta. Idući meč? Vjerojatno Jorge Linares i to je svakako spektakl u najavi. Prije toga, uvjerite se što može ovaj nevjerojatni momak iz Kalifornije.

Linker
17. travanj 2024 11:39