K1 i Boks

(VIDEO) Ovako slavi 'Kralj Cigana': Tyson Fury pio, plesao i pjevao o Brončanom bombarderu

Furyjeva proslava titule u Las Vegasu
 Screenshot/Youtube
Tyson Fury je po drugi put u karijeri postao teškaški prvak svijeta, iako svoje titule nije izgubio u ringu već je bez njih ostao zbog problema u privatnom životu. Nakon što je u velikom revanšu ove nedjelje srušio Deontaya Wildera i uzeo WBC-ov pojas, Fury je imao milijun razloga za slavlje.

"Kralj Cigana" je prije 15 mjeseci u prvom meču protiv Wildera izborio neodlučen ishod. Vratio se veći, teži, jači, pametniji i motiviraniji te završio prvaka u sedmoj rundi na način na koji to nitko nije očekivao. Triput ga je rušio prije nego što je Wilderov kut ubacio ručnik i zaustavio meč.

Fury je nakon borbe otkrio da je otvoren za treći meč s Wilderom, ali i borbu protiv Joshue, a onda je požurio proslaviti s najbližima, koji su uz njega bili i u najtežim trenucima.

Furyjeva proslava održana je u Hakkassan noćnom klubu ispred kojega je na velikom reklamnom panou stajalo "Kralj se vratio". U poznati klub stižu najbolji DJ-i svijeta, a rezervacija VIP stolova stoji 15 čak tisuća dolara, na ulaz se čeka satima, a za sve koji su htjeli na Furyjevu proslavu nije bilo mjesta.

Fury je stigao u društvu svog brata Tommyja i još 50 ljudi. Fury je stigao u istom odijelu u kojem je bio na press konferenciji nakon meča, ali je ubrzo, nakon nekoliko boca Grey Goosa i Dom Perignona završio polugol, s mikrofonom u rukama i zastavom Velike Britanije na leđima. Zajedno s okupljenima zapjevao je "Sweet Caroline" i "American Pie".

Otpjevao je i svoju verziju stare britanske pjesme iz 2. svjetskog rata, ali uz malo drugačiji tekst: "Kralj Cigana srušio je Brončanog bombardera".

Prema američkim portalima, proslava u klubu završila je prije 3 sata ujutro.

Linker
20. travanj 2024 17:57