K1 i Boks

(VIDEO) Plazibat na vaganju izgledao sjajno, Wilnis pet kilograma teži

Plazibat vs. Wilnis
 screenshot/Youtube
Antonio Plazibat pojavio se na vagi sa 107.7 kilograma, dok je njegov sutrašnji protivnik Jahfarr Wilnis imao gotovo pet kilograma više. Plazibat je tako težio gotovo jednako kao za svoju posljednju borbu, što je dobar znak kako je zadržao jednaku formu.

Antonio Plazibat spreman je za nastup na najvećoj kickboxing priredbi u posljednjih nekoliko godina. Glory Collision 2 održava se sutra u Arnhemu, a hrvatski će borac krenuti po pobjedu koja bi od njega napravila Top 5 svjetskog teškaša.

Na vaganju je izgledao sjajno, zapravo jednako dobro kao pred meč protiv Tomasa Moznyja, kojim je oduševio javnost te izvedbom izborio nastup na ovoj velikoj priredbi. Tada je imao tek 200 grama manje, što je dokaz kako Plazibat nije htio ništa mijenjati kod onoga što je izgledalo itekako dobro.

Njegov protivnik Jahfarr Wilnis (32-12, 7-7 Glory) ući će u ring gotovo pet kilograma teži od njega. Nizozemcu je vaga pokazala 112.3 kilograma, što je i dalje u okviru neke savršena težine za 195 cm visokog teškaša. Wilnis je agresivan borac snažnog udarca i bit će do sada najveći ispit za hrvatskog borca.

Ispod teksta pogledajte snimku vaganja, a Plazibat i Wilnis na pozornicu su krenuli kao četvri par. Dio programa na kojem oni nastupaju počinje sutra u 17 sati, što bi značilo kako bi Plazibat po pobjedu karijeru trebao krenuti oko 18 sati ili nešto kasnije.

Linker
22. travanj 2024 02:03