K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte bivšeg UFC-ovca, a sada 'bare knuckle' zvijezdu kako 'se šora' protiv dvojice u javnom WC-u!

Jason Knight vs. Artem Lobov.
Bivši UFC borac Jason Knight će ovog vikenda odraditi željno iščekivani revanš protiv Artema Lobova na Bare Knuckle FC eventu. Knight i Lobov predvode BKFC 9 priredbu, koja je zakazana za 16. studeni i američki Biloxi.

Uoči velikog revanša na YouTube servisu je isplivala Knightova makljaža s dvojicom nepoznatih muškaraca u jednom WC-u. Radi se o videu koji je navodno star oko godinu dana, no tek je sada ugledao svjetlo javnosti.

Bivši UFC-ovac je prokomentirao video te je objasnio što se točno događalo te noći.

"Radi se o nečemu što je staro preko godinu dana. Jedan tip se žalio u WC-u na svoju djevojku, a ja sam se našalio malo. Očito nisu mislili da je smiješno, pa su me stisnuli u kut i napali", izjavio je Knight te je dodao:

"Iza njih je bilo valjda sedam tipova s mobitelima koji su snimali. Rekao sam im da se maknu ili bi mogli zaspati. Sigurno neću moliti da me netko pusti. Ali da, takve stvari se događaju. Mnogo toga se promijenilo tog trenutka. Ukratko, ja se nisam trebao šaliti, a oni su trebali primiti moju šalu malo bolje. Tako je kako je", zaključio je Knight.

27-godišnji Amerikanac u MMA karijeri ima dvadeset pobjeda i 6 poraza, a za UFC se borio od 2015. pa sve do 2017. Nakon početnih 4-1 u Octagonu, Knight je naredao četiri poraza zaredom što ga je koštalo otkaza u elitnoj promociji. Karijeru je nastavio u Bare Knuckle FC-u. Za sada je u jedinom nastupu, na BKFC 5 eventu, izgubio od Lobova jednoglasnom odlukom sudaca. Ovog vikenda ima priliku osvetiti taj poraz.

Linker
25. travanj 2024 14:11