K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte emotivan trenutak u kojem Fury saznaje da je promijenio život obožavateljici

Tyson Fury
 Instagram (Screenshot)
Tyson Fury i iz vlastitog doma u Morecambeu uspijeva pozitivno utjecati na živote svojih fanova

Aktualni WBC-ov prvak svijeta nedugo se nakon izbijanja pandemije koronavirusa prilagodio situaciji i započeo s kućnim treninzima, a iste je odlučio javno dijeliti sa svojim fanovima.

Popularnom 'Kralj Cigana' u održavanju forme društvo pravi njegova supruga Paris, ali na neki način i tisuće fanova koji redovito preko Instagrama prate izravne prijenose njihovih treninga.

Furyjev program obično započinje svakoga jutra u 9:00 sati i traje nekakvih 45 minuta, a njegove prijenose znaju začiniti i gostovanja fanova koje on nasumce izabere. Ovoga utorka tu je čast dobila jedna neimenovana žena koja je u prijenosu otkrila koliko su joj Fury i njegovi treninzi pomogli borbi s alkoholom.

"Hvala ti što si me izabrao. Toliko vas volim oboje. Godinama sam pila svakoga dana, a onda sam jednog jutra započela s tvojim treninzima. Već 10 tjedana nisam ništa popila. Ne bih uspjela bez vas dvoje", rekla je Tysonova obožavateljica u kameru.

"Osobno sam tome svjedočila, imamo iskustva u tim stvarima", dobacila bi Furyjeva supruga Paris aludirajući na probleme s kojima se nekoć suočavao slavni boksač.

Teškaški prvak, naravno, nije propustio nahvaliti i dodatno motivirati svoju obožavateljicu.

"Sjajna stvar. Znam da nije lako i odradila si odličan posao što nisi pila već 10 tjedana. Zaista sjajno odrađen posao i čestitam ti na tome. Trebaš nastaviti tako, a ja ću biti ovdje svakoga jutra s vama od 9:00 sati", nadovezao se Fury.

Snimku emotivnog trenutka pogledajte u nastavku članka od 45. minute videa:

View this post on Instagram

Get it done guys #YESYOUCAN

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

Linker
20. travanj 2024 11:25