K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte prvi meč Furyja i Wildera i podsjetite se zašto ne možemo dočekati noćašnji revanš!

Tyson Fury u nokdaunu
 Screenshot (YouTube)
Ne postoji bolji način da se "nabrijete" na noćašnji meč između WBC prvaka u teškoj kategoriji Deontaya Wildera (42-0-1, 41 KO) i Tysona Furyja (29-0-1, 20 KOs) od gledanja njihovog prvog meča. Radi se o boksačkom klasiku o kojem se i danas, više od godinu dana nakon što je odboksan, naveliko priča i govori. Ususret velikom revanšu, pozivamo vas da još jednom pogledate kultni dvoboj iz prosinca 2018. godine

Meč je u konačnici završio kontroverznim remijem, iako će većina reći da je "Kralj Cigana" te noći bio bolji boksač. No, dva je puta završavao na podu, a pravo je čudo kako se drugi put uspio dići iz izuzetno teškog nokdauna. I to u posljednjoj, dvanaestoj rundi. Sve u svemu upravo je remi doveo do ovako interesantnog revanša pa se danas više nitko ne buni što su suci tada tako odlučili.

Čitav meč Wilder vs. Fury iz 2018. godine je besplatno objavljen na Premier Boxing Champions kanalu, kao dio promocije za njihov noćašnji revanš. Što reći osim da uživate prije nastavka koji ćemo pratiti iz MGM Grand Garden Arene u Las Vegasu u jutarnjim satima sa subote na nedjelju.

Linker
19. travanj 2024 17:54