K1 i Boks

(VIDEO) Pojavio se segment snimke McGregorovog boksačkog meča u Crumlinu

Conor McGregor
 Instagram
Bilo je samo pitanje vremena kada će procuriti video barem nekog dijela boksačkog egzibicijskog meča, koji je Conor McGregor ovog vikenda odradio u svom matičnom klubu u Crumlinu. To se dogodilo danas. Naime, na YouTube servisu se u ponedjeljak pojavio segment koji traje tek 25 sekundi.

McGregor je, podsjećamo, boksao protiv irskog profesionalca Johna Joea Nevina, a meč je završio neodlučenim ishodom.

"Sjajan egzibicijski meč u Boksačkom klubu Crumlin na božićnom okupljanju protiv Johna Joea Nevina. John Joe je krupan mladić, hvala ti na rundama! Sretan Božić svima", napisao je McGregor na svom Instagramu objavivši pritom čitavu galeriju fotografija iz meča.

Dvojac je zapravo odradio egzibicijski sparing, što se moglo vidjeti prema objavljenim slikama na kojima obojica imaju velike rukavice i boksačke kacige, kao sada i na samom videu.

Tijekom 25 sekundi, McGregor se uglavnom brani, da bi u posljednjem trenutku pokušao opaliti jednu lijevicu. Za bilo kakvu ocjenu onoga što se događalo u ringu je ipak potrebna duža snimka.

John Joe Nevin je profesionalni irski boksač koji se natječe u lakoj kategoriji. I dalje je neporažen u profesionalnoj karijeri uz impresivnih 14-0. U posljednjem nastupu je osvojio internacionalni naslov WBA prvaka.

McGregora u siječnju, na prvom PPV eventu godine, očekuje povratak u Octagon i meč protiv Donalda Cerronea. Dvojac predvodi UFC 246 u T-Mobile Areni u Las Vegasu. U 2019. nije nastupao u MMA borilištu, a posljednju pobjedu je ubilježio još 2016. godine protiv Eddieja Alvareza ujedinivši titule u UFC-u.

Linker
24. travanj 2024 07:24