K1 i Boks

(VIDEO) Posljednji protivnik objasnio kako je biti u ringu s Lomachenkom: 'Nisam mu mogao ništa'

Lomachenko vs. Crolla
Posljednji protivnik Vasyla Lomachenka, Anthony Crolla, otkrio je kako je to biti u ringu i suprotstaviti se po mnogima najboljem boksaču svijeta u ovom trenutku.

Anthony Crolla u travnju je pokušao savladati Vasyla Lomachenka i oduzeti mu titule svjetskog prvaka lake kategorije. Na kraju tome nije došao niti blizu, odnosno nokautiran je u četvrtoj rundi. Sad je za Matchroom boxing otkrio kako je to izgledalo iz njegove perspektive i što to Vasyl Lomachenko zapravo radi svojim protivnicima.

"Pogodio sam jako puno udaraca u tijelo, ali mislim da je to bilo nešto najgore što sam mogao napraviti. Jer nakon toga je on uspio proći kroz moju obranu. A kad je prošao kroz moju obranu, prvi put u 20 godina sam se osjećao kao da nisam mogao apsolutno ništa. Govorim o sparinzima i mečevima, gubio sam prije toga u karijeri, ali ovako nešto mi se nikad nije dogodilo. Bio sam u problemima i vidio je kraj meča prije nego sam ja mogao i pomisliti kako se vratiti. Mislio sam da ću imati odgovor na njega, da ću moći provesti svoj plan, no on me pročitao nevjerojatno brzo", ispričao je Crolla, koji se s Ukrajincem pokušao otvoreno potući, ali na kraju je izvukao deblji kraj. No, bio je samo jedan od mnogih koji su pokraj fenomenalnog Lome izgledali kao da su na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Vasyl Lomachenko ugovorio je svoj idući meč za 31. kolovoza u londonskoj O2 Areni. Bit će to njegov prvi meč u Velikoj Britaniji, ali i prva suradnja s Matchroom Boxingom, koji u suradnji s njegovim promotorima iz Top Ranka organizira ovaj meč. Protivnik će mu biti opasni zlatni olimpijac iz 2012. godine, Luke Campbell.

Linker
19. travanj 2024 17:52