K1 i Boks

(VIDEO) Ruiz i Joshua odradili prvo sučeljavanje

Andy Ruiz Jr. vs. Anthony Joshua
 screenshot/Youtube
Anthony Joshua i Andy Ruiz Jr. danas su izašli pred medije, nakon čega su i po prvi put ovog tjedna stali jedan preko puta drugog. Pogledajte kako je to izgledalo!

Šest mjeseci i tri dana nakon jednog od najvećih boksačkih iznenađenja u posljednjih nekoliko godina, Anthony Joshua i Andy Ruiz Jr. našli su se jedan preko puta drugog, pred meč za koji su svi jedino sigurni kako će biti potpuno drugačiji od onog održanog u New Yorku.

U Saudijsku Arabiju obojica tvrde da su došli kao drugačiji boksači. Ruiz smatra da će biti još bolji nego u prvom meču i da će ponovno iznenaditi veliku britansku zvijezdu nekim novim trikovima. Joshua bi se trebao predstaviti kao novi boksač, lakši i kondicijski kvalitetniji. I moramo priznati kako na ovim medijskim pojavljivanjima tako izgleda, odnosno da mu muskulatura više nije impresivna kao prije.

Za samo tri dana njih dvojica obračunat će se za tri elitna pojasa svjetskog prvaka teške kategorije, a ovo je prvo od njihova dva sučeljavanja prije toga. Pogledajte!

Linker
22. travanj 2024 23:44