K1 i Boks

(VIDEO) Ryan Garcia i Jorge Linares upisali pobjede prekrasnim nokautima

Garcia vs. Fonseca
 screenshot
U organizaciji Golden Boy Boxinga i DAZN-a sinoć je održana sjajna priredba na kojoj su svoje nove pobjede i to sjajnim nokautima upisali veliki talent Ryan Garcie i prekaljeni majstor Jorge Linares. Pogledajte kako je to izgledalo!

Honda Centre u Anaheimu bio je domaćinom sjajne boksačke priredbe u kojoj su fanovi itekako mogli uživati. Posebno u mečevima dvije glavne zvijezde koje nisu razočarale. Ryan Garcia i Jorge Linares opravdali su status favorita u svojim borbama, a sad možda slijedi i njihov međusobni okršaj.

21-godišnji Ryan Garcia (20-0, 17 KO) do sada je oduševio svakoga tko ga je imao priliku pogledati. Mladić iz Kalifornije jedan je od glavnih novih eksponata Golden Boy agencije, ali i Eddieja Reynosa, trenera koji se između ostalih brine i za Canela Alvareza. Novu potvrdu svog talenta Garcia je imao protiv Francisca Fonsece, a svojom izvedbom publiku je podigao na noge. Brzina, kretanje, tehnika, snaga, sve to posjeduje ovaj mladić. No, nije publika mogla dugo uživati u njegovoj izvedbi, budući da je meč završio nokautom nakon samo 80 sekundi. Pogledajte kako!

Ništa manje impresivan nije bio niti momak iz Venezuele koji nosi nadimak "Golden Boy". 34-godišnji Jorge Linares u posljednje je vrijeme malo posustao, no protiv Carlosa Moralesa je pokazao kako itekako još ima municije za napraviti dobre stvari. Boksač koji je protiv Vasyla Lomachenka odradio jedan od najboljih mečeva posljednjih godina slavio je nokautom u četvrtoj rundi, svojom karakterističnom munjevitom kombinacijom.

Linares je nakon svoje pobjede prozvao Garciju, što bi svakako bio sjajan meč, no isto tako je Garcia dobio prozivku i automatsko sučeljavanje sa svojim vršnjakom Devinom Haneyem. Protiv kojeg god od ova dva sjajna boksača Ryan iduće ušao u ring, bit će to poslastica za fanove.

Linker
20. travanj 2024 11:33