K1 i Boks

(VIDEO) Serena Williams uz Tysonovu podršku 'razara' boksačku vreću

Serena Williams i Mike Tyson
 Instagram
S obzirom na način na koji legendarni Mike Tyson posljednjih godina živi svoj život i na sve promjene koje su se dogodile vezano uz njegov imidž, ali i posao kojim se bavi, ništa nas više kod ovog boksačkog velikana ne može iznenaditi. Pa niti to da podučava svjetsku tenisačku super zvijezdu, Serenu Williams, tajnama šakačkog sporta.

"Iron Mike" je na svom službenom Instagramu najprije objavio fotografiju s Williams, da bi zatim dodao i video na kojem slavna tenisačica udara u boksačku vreću uz njegovo sufliranje.

U poruci uz fotografiju je Serenu nazvao GOAT-om ženskog tenisa, odnosno najboljom tenisačicom u povijesti, a uz kratak video je napisao:

"Udaram vreću sa Serenom Williams! Ima popriličnu snagu udarca!"

Na videu pokušava objasniti Sereni kako da što bolje i što pravilnije udari lijevom i desnom rukom. Amerikanka je nakon serije udaraca počela vidljivo gubiti snagu, a ruke su joj počele padati. Zatim je počela ispuštati zvukove (stenjati) baš kao što to radi i na teniskom terenu, da bi u konačnici odustala shvativši koliko je zapravo boks težak sport. Video i fotografija su dostupni u nastavku teksta.

Nas je prije svega iznenadila fizička veličina Serene, uz koju Mike Tyson na fotografiji više ne izgledao kao boksački teškaš. Ne zna se koja je pozadina priče i hoće li Tyson i Williams u budućnosti surađivati na bilo kakvom planu.


Linker
25. travanj 2024 13:32