K1 i Boks

(VIDEO) Top 5 situacija u kojima se Lomachenko doslovno igrao s protivnicima

Lomachenko vs. Marriaga
 screenshot
Prije nego večeras popratimo novi meč Vasyla Lomachenka na spektaklu u londonskoj O2 Areni, pogledajmo zajedno kompilaciju njegovih poznatih poigravanja s protivnicima.

Osim što ga mnogi smatraju trenutno najboljim boksačem svijeta, Vasyl Lomachenko svakako je jedan od onih čiji mečevi pružaju najviše uzbuđenja. Radi se o majstoru boksa koji je sposoban oduševiti i one koji o tom sportu ne znaju puno. Eksplozivni ulasci, nevjerojatno kretanje, razne kombinacije i sposobnost završavanja mečeva. Sve je to ono što krasi fenomenalnog Ukrajinca, ali uz još jedan dodatak.

"Loma" je u ringu pravi showman. Boks je njemu posao i zabava, što se najbolje vidi onime što radi u meču. Osim što pleše, radi grimase i posebne gestikulacije, Loma se voli igrati sa svojim protivnicima. Kad primijeti u kolikoj je prednosti, odnosno koliko je kvalitetniji boksač, onda kreće njegova igra mačke i miša. I to je ono što publika najviše voli.

Tako nešto se u određenoj količini može vidjeti u svakom njegovom meču. Pred večerašnji duel s Lukeom Campbellom, pogledajte izbor njegovih pet vjerojatno najpoznatijih poigravanja s protivnicima u ringu. Inače, meč protiv Campbella trebao bi početi oko 23 sata.

Linker
19. travanj 2024 03:52