K1 i Boks

(VIDEO) Tyson u društvu bivših UFC prvaka uletio na kečersku priredbu, nastao je kaos u ringu

 screenshot
Dok trenira i priprema se za svoj povratak u boksački ring, Mike Tyson pronašao je vremena i za posjet jednoj priredbi profesionalnog hrvanja. Tamo je došao u društvu tri bivša UFC prvaka te uzrokovao kaos u ringu na koji su se fanovi jako dobro zabavili.

Mike Tyson ozbiljan je u namjeri povratka u ring i nastupa u ekshibicijskom meču, zaradom iz kojeg bi pomogao ovisnicima u borbi protiv poroka. Iz tog razloga bacio se na posao s trenerskom legendom Rafaelom Cordeirom, a osim toga ga se moglo vidjeti i s još nekim poznatim imenima svjetskog borilačkog sporta.

No, dok se čeka njegov povratak u boksački ring, on je ovih dana ušetao u drugi. U društvu tri bivša UFC prvaka koji su ga posjetili na njegovom ranču, Henryja Cejuda, Rashada Evansa i Vitora Belforta, Tyson je ušao u ring promocije "All Elite Wrestling", gdje ga je čekala kečerska legenda Chris Jericho. "Iron Mike" je odradio svoj dio posla tako što je, uz ponešto problema pri izvedbi istog, strgao majicu sa svog tijela i unio se Jerichu u lice. Nije dugo trebalo na nastane pravi kaos u ringu, u kojem je sudjelovalo 20-ak ljudi. Nažalost po ovakvu vrstu showa, bez publike, budući da su se i hrvačke promocije morale prilagoditi trenutnim epidemiološkim mjerama.

Tyson je već ranije imao iskustva s gostovanjem na kečerskim priredbama, većinom onih najveće svjetske promocije, WWE-a. Iako nam je svima jasno kako se ovdje radi o showu napisanog scenarija, Mike će nesumnjivo moći reći kako je nakon duljeg vremena osjetio ring.

Njegov povratnički meč, koji se gotovo sigurno neće dogoditi u bare knuckle unatoč bogatoj ponudi BKFC promocije, bit će prva prilika fanovima da pogledaju Tysona u nekom pravom okršaju još od 2005. godine. Tada se umirovio na stolici između šeste i sedme runde, u meču protiv Kevina McBridea.

Linker
19. travanj 2024 10:58