K1 i Boks

(VIDEO) Urnebesno! Tyson Fury natjerao voditeljicu da popije pivo "na eks" pred punom dvoranom prije početka intervjua

Uvijek dobro raspoloženi i karizmatični Tyson Fury još jednom je zabavio svoje obožavatelje tako što je nagovorio voditeljicu da ispije bocu pive na pozornici pred tisuću ljudi prije nego što su započeli intervju.

"Gipsy King" je trenutačno na promocijskoj turneji po Ujedinjenom Kraljevstvu pa je tako prošlog vikenda posjetio i škotski Glasgow. Uoči intervjua s Michelle Joy Phelps, američkom reporterkom i voditeljicom Behind The Gloves kanala, linealni boksački prvak teške kategorije priredio je pravi šou.

Prije nego što su započeli razgovor Fury je uzeo mikrofon i pred dvoranom punom obožavatelja nagovorio Phelps da ispije "na eks" bocu pive.

"Slušaj, možda si Amerikanka, ali mi smo u Škotskoj", rekao je nabrijano Fury i zatim pokrenuo publiku koja je zajedno s njim glasno počela skandirati "eksaj" dok se reporterka za to vrijeme uhvatila pivske boce.

Phelps je podijelila snimku događaja putem Twittera i u komentaru napisala:

"Fury me natjerao da ispijem pivu pred 1000 obožavatelja u Glasgowu prije početka intervjua."

Fury se vratio u Britaniju nakon pobjede protiv Nijemca Toma Schwarza kojeg je prije dva tjedna zaustavio tehničkim nokautom u drugoj rundi na priredbi u Las Vegasu. U nastupu ranije odradio je neriješeni meč protiv Deontayja Wildera s kojim se planira ponovno obračunati početkom 2020. No prije revanša s "Bronze Bomberom" teškaš je izjavio kako u 2019. planira odraditi još jedan meč. Ime protivnika zasada nije poznato, ali borba bi se trebala održati u listopadu u SAD-u.

Linker
26. travanj 2024 13:51