K1 i Boks

(VIDEO) Vrhunski show na press konferenciji Furya i Schwarza, Gipsy King njemačkom boksaču "dao pusu"

Tyson Fury i Tom Schwarz
Tyson Fury i Tom Schwarz jučer su u Las Vegasu odradili sjajnu konferenciju za medije, na kojoj je "Gipsy King" još jednom potvrdio koliko je sjajan zabavljač. Odradili su i sučeljavanje, gdje je umalo pao i poljubac, a na kraju je publiku zabavilo poziranje sutrašnjih protivnika.

Fury je svoj show započeo čim su on i njegov neporaženi njemački protivnik došli na pozornicu. Još nije bilo vrijeme za početak press konferencije, no Tyson je bio raspoložen. Pozvao je Schwarza na druženje s fanovima, što su i napravili. Nakon toga su pristigli ostali sudionici, a Fury je preuzeo ulogu voditelja i sve ih redom najavio. Među njima su bili glavni promotori, Frank Warren i Bob Arum.

Fanove je oduševilo i Furyevo odijelo sastavljeno od sličica velikih boksača. Sama press konferencija bila je vrlo opuštena, a tome je pomoglo što je i Schwarz karaktera sličnog Furyu, tako da njih dvojica u trenucima nisu niti izgledali kao protivnici. Gipsy King je većinom govorio o tome koliko želi pozitivno djelovati na svijet, kako svoj primjer povratka želi iskoristiti kao motivaciju drugim ljudima te kako ne boksa više zbog novaca nego zbog toga da pomogne ljudima. Schwarz nije puno pričao, ali je najavio kako je spreman iskoristiti veliku priliku i da ne namjerava na svoj profesionalni omjer staviti prvi poraz u karijeri.

Na kraju je došlo do vrlo zanimljivog sučeljavanja, gdje je gotovo pao poljubac, a onda su zvijezde subotnjeg meča odradile vrlo zanimljivo poziranje kojim su zabavili publiku. Ovo je sve u svemu bila vrlo zanimljiva press konferencija, jedinstvena u više pogleda. Danas je na rasporedu vaganje, a sutra će ova dvojica pokazati što su pripremili za susret u ringu.

Linker
20. travanj 2024 18:24