K1 i Boks

(VIDEO) Wilder poslao poruku svim svojim navijačima: 'Rat je tek počeo, vidimo se za nekoliko mjeseci...'

 Screenshot (Twitter)
"Rat je tek počeo", poručuje Deontay Wilder koji je čini se odlučan u namjeri da aktivira klauzulu koja mu omogućava treći susret s Tysonom Furyjem.

Bivši svjetski prvak oglasio se preko društvenih mreža porukom koja je usmjerena njegovim navijačima.

'Bročani bombarder' uvjeren je da će se osvetiti 'Kralju Cigana' i u njihovom novom okršaju vratiti izgubljeno, a to je WBC-ova titula bez koje je ostao prošlog vikenda u lasvegaškoj MGM Grand Garden Areni.

"Pozdrav mojim ljudima, mojoj Bomb Squad vojsci, mojoj Bob Squad naciji, svim mojim najmilijima diljem svijeta. Ovdje sam. Vaš kralj je ovdje i ne idemo nikuda jer rat je tek počeo. Ponovno ću se uzići. Snažan sam.

Ja sam kralj, ne možete oduzeti moj ponos. Ja sam ratnik, kralj, koji nikada neće odustati. Ja sam kralj koji će se boriti do smrti. Ako netko to ne razumije, ako ne razumije što znači ići u rat, što znači boriti se... Ponovno ćemo ustati. Vratit ćemo titulu. Vratit ću se. Držat ćemo glave uzdignutima. Vaš je kralj u dobrom raspoloženju. Uzdići ćemo se poput feniksa iz pepela i vratiti titulu. Vidimo se za nekoliko mjeseci, jer rat je tek počeo. Volim sve moje ljude", poručio je Wilder preko Twittera u videu koji prenosimo u nastavku članka.

Linker
19. travanj 2024 17:23