K1 i Boks

(VIDEO/FOTO) Tyson pokazao isklesano tijelo: 'Ja sam stijena, za ovo mi je trebalo pet mjeseci'

Mike Tyson
 Screenshot (Instagram)
Mike se pohvalio svojom transformacijom i pokazao nam kako izgleda pred meč s Jonesom

U Los Angelesu će se 28. studenog po prvi puta nakon 15 godina u jednom boksačkom okršaju naći legendarni svjetski prvak Mike Tyson.

Protivnik Iron Mikea tom će prigodom biti još jedna boksačka ikona - Roy Jones Jr., a dva velikana ovoga sporta odmjerit će snage u ekshibicijskom meču na osam rundi po dvije minute.

Pravila su to koja im nisu najbolje sjela. I jedan i drugi htjeli bi da njihov okršaj bude što više nalik pravome meču, a to je i ono što su obojica obećali svojim fanovima.

"Ne znam što ljudi pričaju, kako ovo nije prava borba. Pa imate Mikea Tysona i Roya Jonesa. Ja se dolazim boriti, on se dolazi boriti, to je sve što trebate znati", nedavno je poručio Tyson.

A da Mike sve ovo shvaća vrlo ozbiljno, najbolje nam pokazuju kadrovi s njegovih priprema. Tyson se posljednjih mjeseci žestoko sprema za povratak u ring, a rezultati njegovih treninga mogu se jasno vidjeti i na fizičkoj transformaciji.

Nekadašnji svjetski prvak ovih je dana pokazao novi napredak i pohvalio se tijelom kakvo većina 54-godišnjaka može samo sanjati.

"Kad sam se krenuo dovoditi u formu imao sam 141.5 kilograma. Počeo sam izgledati sve bolje, biti u sve boljoj i boljoj formi", nedavno se pohvalio Mike gostujući u 'DangerTalk' emisiji.

"Pogledajte me. Ja sam stijena. Prekrasan sam", dodao je Mike nakon što je skinuo majicu.

Na to je voditelj zaključio da se vrlo brzo i uspješno spustio na 100 kilograma.

"Trebalo mi je pet mjeseci", dobacio je Mike.

A još svježiji uvid u njegovu formu dobili smo preko fotografija koje je objavio na Instagramu.

Linker
15. travanj 2024 04:46