K1 i Boks

Wilder: Furyjeva rana igrat će veliku ulogu u ovom meču, ali ne želim ju otvoriti

Deontay Wilder i Tyson Fury
 Screenshot/Youtube
Deontay Wilder priznao je da je čuo za probleme koje Tyson Fury ima s ozljedom oka , ali da mu ne želi otvoriti ranu koju su liječnici pokrpali s čak 46 šavova.

Fury (29-0-1, 20 KO) je ozljedu zadobio prošle jeseni u borbi protiv Otta Wallina, a nedavno mu je rana otvorena tijekom sparinga za veliki revanš s Wilderom, s kojim će boksati noćas u Las Vegasu. Njihov prvi meč prije 15 mjeseci završio je bez pobjednika. Fury je zbog posjekotine za ovu borbu angažirao i najpoznatijeg boksačkog "cutmana" Jacoba "Stitcha" Durana, koji će nekadašnjem prvaku svijeta biti u kutu tijekom meča.

Wilder (42-0-1, 41 KO) tvrdi da ne planira otvarati Furyjevu staru ranu, želi da se borba nastavi dovoljno dugo da dođe do nokauta, no krv u Furyjevim očima mogla bi mu donijeti potrebnu prednost tijekom meča.

"Posjekotina koju je Fury dobio u prošloj borbi igrat će veliku ulogu u ovom meču. Čuo sam da se otvorila tijekom sparinga i da je zato nosio kapuljaču i sunačane naočale na press konferenciji. Ako mu ja opet otvorim ranu, bit će nered, vidjet ćemo što će biti nakon toga", poručio je Wilder.

"Nadam se da se neće otvoriti, ne želim da zaustave borbu. Želim da ljudi dobiju ono što su platili, želim da potraje dovoljno dugo da ga nokautiram. Vidjet ćemo što će napraviti kada ga srušim ovaj put. Vidjet ćemo što će biti s njegovim tijelom", dodao je Wilder.

"Ovaj put neće ustati, to vam obećajem", zaključio je WBC-ov teškaški prvak, koji će jedanaesti put braniti pojas.

Linker
25. travanj 2024 14:43