UFC

Kladionice već nude meč Jones vs. Blachowicz: Poljaku 'treba čudo' prema koeficijentima!

Jan Blachowicz i Jon Jones
 screenshot
Unatoč mršavoj pobjedi protiv Dominicka Reyesa u posljednjem nastupu, Jon Jones je ogroman favorit u eventualnom dvoboju protiv Jana Blachowicza, koji se nameće nakon velikog slavlja poljskog borca proteklog vikenda u Rio Ranchu. Kladionice su brže-bolje odlučile u svoje ponude uvrstiti par koji bi se po svemu sudeći sada trebao dogoditi.

Blachowiczu je slavlje protiv Coreyja Andersona nokautom u prvoj rundi vjerojatno osiguralo meč protiv P4P najboljeg borca svijeta. Iako za sada nema nikakve službene potvrde da je Poljak idući izazivač za titulu u poluteškoj kategoriji, jasno je da je slavljem u Rio Ranchu izborio izazivačku poziciju broj jedan. Jones je, naime, sve ostale borce na i pri samom vrhu divizije već pobijedio. No, konačna odluka je na UFC-u pa se još uvijek čeka što će menadžment odlučiti.

A kladionice su odlučile neovisno o tome što se još ne zna hoćemo li zaista gledati Blachowicza i Jonesa, taj par staviti u službenu ponudu. On je od danas dostupan i možete se na njega kladiti u nekoliko američkih "online" kladionica.

"Bookmakeri", čini se, ne vjeruju u čudo. Pa je tako Blachowicz, barem prema brojkama, veliki "underdog". Ukoliko se planirate kladiti na poljskog veterana, dobit ćete koeficijent od otprilike 5.00, što znači da svoj uloženi novac možete upeterostručiti, ukoliko Blachowicz zaista postane UFC prvak. No, na papiru Blachowicz i nema previše šanse i priličan je autsajder.

Ukoliko idete "na sigurno" i planirate nešto novca staviti na aktualnog prvaka, onda je kvota znatno manja i iznosi tek 1.15. To znači da je Jones veliki favorit u slučaju obrane titule protiv poljskog izazivača. Oklade su važeće, ako se meč između Jonesa i Blachowicza održi u 2020. godini.

Jon Jones vs. Jan Blachowicz 1.15 - 5.00

Linker
01. svibanj 2024 07:37