PROTIV ODLIČNOG BRAZILCA IZ KSW-A

Ahmed Vila ovaj vikend u Innsbrucku napada Innferno pojas!

Mladi bosanskohercegovački MMA borac Ahmed Vila će ovog vikenda nastupiti na borilačkoj priredbi "Innferno 4" u austrijskom Innsbrucku. Protivnik za titulu u perolakoj kategoriji  će mu biti Brazilac Daniel Torres.
Ahmed Vila
 Instagram

Za 23-godišnjeg borca iz Sarajeva je ovo jedan od najbitnijih mečeva dosadašnje karijere. Posebno, nakon što je u zadnjem nastupu, a ujedno i debiju za Cage Warriors promociju, poražen prekidom već u prvoj rundi od Madsa Burnella. Ukupno u karijeri član Pretoriana, ali i švedskog AllStarsa, ima 6 pobjeda, 2 poraza te jedan "No Contest".

Njegov protivnik, dvije godine stariji Brazilac Daniel Torres, u MMA karijeri ima 8-4-1. I on je poražen u posljednjem nastupu. Nakon što se uspješno borio u poljskom FEN-u, 2018. je prešao u konkurentski KSW. Najprije je pobijedio odličnog domaćeg borca Filipa Wolanskog, da bi u drugom nastupu, u prosincu prošle godine, izgubio od Romana Szymanskog. Zanimljivo, u profesionalnu karijeru je krenuo bez pobjede u prva tri nastupa, no jednom kada je uhvatio ritam, pokazalo se da se radi o vrlo potentnom borcu perolake kategorije.

Innferno 4 event predvode Mick Mokoyoko i Roberto Pastuch mečem u velter kategoriji. Nastupit će još nekoliko regionalnih boraca poput BiH borca Dragana Pešića, Slovenca Ivana Karačića ili Srbina Aleksandra Krpića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:46