Erslan otkrio koji je ključan trenutak njegove karijere i poručio: 'Zajedno ćemo napraviti još puno dobrih stvari!'

Nakon što su mu se slegli dojmovi najveće pobjede u profesionalnoj karijeri, Ivan Erslan se svojim navijačima obratio preko društvenih mreža zahvalom za podršku koju je dobio na KSW-u 51 u Zagreb. Borac iz zagrebačkog ATT-a je uz Deliju i Račića pružio najbolju predstavu od hrvatskih, ali i regionalnih boraca na popisu borbi. U Areni je pobijedio opasnog Španjolca Rodrigueza prekidom već u prvoj rundi.

Neporaženi Erslan, koji se za meč u Areni pripremao na Floridi zajedno s bivšim UFC Prvakom Andreijem Arlovskim, je na Instagramu napisao:

"Još se nisu slegli dojmovi savršene večeri! Pobijediti u punoj Areni Zagreb pred svojom publikom je vrh svijeta. Hvala svima od srca koji su me došli podržati u Arenu ili od doma, podrška koju sam imao je nevjerojatna, hvala svima! Hvala dragom Bogu što me blagoslovio pobjedom!"

Tu sjajni neporaženi hrvatski poluteškaš nije stao, nego je otkrio što je po njemu bio ključni trenutak dosadašnje karijere. Vjeruje da se sve promijenilo od kada se za njega brine glavni trener ATT-a Dražen Forgač.

"Trenutak koji je promijenio moju karijeru je dan kad sam ušetao u ATT i počeo raditi s Draženom Forgačem. Najbolji trener na svijetu, kad to kažem to stvarno mislim. Razina MMA koju on posjeduje je drugi nivo. Hvala Dražene na svemu, zajedno ćemo još puno dobrih stvari napraviti! Hvala ostatku tima koji je jednako zaslužan za ovo Stipe Todorić, Sabit Handanagić, Petar Varoščić, Saša Drobac, Krešimir Merčep! Hvala svim sponzorima i ljudima koji nam pomazu na našem putu!", zaključio je Erslan.

Ovo je Erslanu bila 8 profesionalna pobjeda u karijeri, a ujedno i prva za poljsku promociju.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!