PROMJENA NA DAN BORBE

(FOTO) Rakas na bizaran način ozlijedio nogu i otkazao borbu u Areni, uskače hrvatska MMA legenda!

KSW 51 priredba doživjela je jednu promjenu programa na sam dan održavanja. Aleksandar Rakas otkazao je borbu protiv Krystiana Kaszubowskog, ali program nije ostao s jednim okršajem manje. Na teško zamislivo kraći 'short notice' borbu je prihvatio uvijek spremni legendarni Ivica Trušček.
 Facebook KSW

Vrlo neugodno iznenađenje doživjeli su u vodstvu KSW-a nakon što su neočekivano ostali bez okršaja Krystiana Kaszubowskog i Aleksandra Rakasa. Otkaz je došao od strane hrvatskog borca, no iz KSW-a su još jednom potvrdili na koliko su visokom organizacijskom nivou. I u ovakvom slučaju uspjeli su brzo reagirati, tako da program u Areni i dalje ostaje na deset borbi.

Borac iz Cro Cop tima na bizaran je način ozlijedio nogu. Naime, kako javlja KSW, Aleksandar se poskliznuo u petak navečer dok je šetao psa!

Umjesto Rakasa je uskočio čovjek koji je po mnogima od početka trebao biti dio ove priredbe, Ivica Trušček. Sad već legendarni borac iz Križevaca nije dugo razmišljao kad je dobio ponudu i spreman je uskočiti u borbu protiv ovogodišnjeg izazivača velter kategorije.

Ivica bi trebao biti u treningu, budući da se priprema za borbu koju bi 23. studenog trebao odraditi u Uzbekistanu. Popularnom 'Terroru' će ovo biti već 71. profesionalni MMA meč! Dosad je Trušček u karijeri upisao 38 pobjeda i 32 poraza, a protiv opasnog Poljaka lovit će sedmi trijumf u nizu.

Kaszubowski (7-1) je inače jedan od najvećih poljskih talenata, a prije poraza od Roberta Soldića je nanizao sedam čistih pobjeda.

KSW

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:47