'KUPIO' TRIBINE LEGENDARNIM HITOM

'Joker' se naklonio navijačima, a odnos njega i zagrebačke publike oduševio srpske medije

Neke stvari nisu se odvile prema planu Aleksandra Ilića koji je u subotu navečer u zagrebačkoj Areni doživio prvi poraz prekidom u svojoj profesionalnoj karijeri. No ovaj srpski borac barem će odnijeti lijepe uspomene kada pričamo o podršci koju je dobio u glavnom gradu Hrvatske...
 amir Krajac / CROPIX

Ilić (12-3) je na KSW 51 priredbi za protivnika imao neporaženog Cezaryja Kesika. Poljski borac još jednom je dokazao koliko je neugodan protivnik za svakoga te je u drugoj rundi gušenjem na predaju prisilio popularnog 'Jokera'.

Aleksandar je bio razočaran, a razočarane su bile i tribine koje je 'kupio' još uoči početka samog meča. Osim što je svojim ponašanjem i nastupima stekao velik broj fanova, Ilić je u subotu navečer u Areni oduševio navijače time što je pred njih izašao uz hit Dine Dvornika 'Ti si mi u mislima'.

Poštovanje i podršku publike srpski je borac komentirao i u poruci u kojoj je analizirao svoj nastup i probleme s kojima se suočavao.

"Što reći, ljudi ovo sam trebao iskoristiti. Krenuo sam u završnicu jer sam imao problema sa skidanjem kila i nikad težim 'cut-om'. Uzelo je maha i upropastilo mi kondiciju tijekom meča. Već poslije četiri minute borbe nisam osjećao noge. Rekao sam kutu da su mi noge gotove. Svaka škola se plaća pa tako i ova. l takav je sport 'je*en'... Ne znam još uvijek razlog jer svaki put perfektno skidam kile i nikada ne idem u saunu ili vrele kade, uvijek skidam dijetom i treningom i tako sačuvam puno više energije te mogu trajati cijeli meč kao protiv Janikowskog prošli put. Ovaj put sam prošao pakao, svakako ne umanjujem Kesikovu pobjedu. Očekivao sam snažnog protivnika i rat, izdominirao je i nanio mi više štete nego prošlih 14 protivnika. Pokazao je i da je gospodin poslije meča. Sinoć je bio bolji i čestitam mu! Hvala na ogromnoj podršci. Imao sam ovacije i prije i u tijekom meča, a najveće kad sam izlazio iz kaveza. Hvala Vam na svemu. Sve je 'mirisalo' na idealnu večer! Da sam pobijedio imao bih velike šanse za napad na pojas i još par jako dobrih opcija. Nažalost, sad se opet moram izboriti za svoje mjesto! Hvala još jednom na svakoj poruci da ne odgovaram ponaosob svakome. Oduševili ste me! Vratit ću vam naredni put, obećavam!" - poručio je Ilić preko svoje Facebook stranice.

Srpski mediji oduševljeni atmosferom u Zagrebu

O podršci koju je Ilić imao u Areni raspisali su se i brojni srpski mediji koji su pohvalili ponašanje zagrebačke publike:

"Tisuće Hrvata bodrilo Srbina: Ilić pred punu Arenu u Zagrebu izašao uz čuveni hit, dobio ovacije, ali ne i meč", glasio je naslov na Alo.rs.

U sličnom tonu išao je i Kurir koji ističe da je u Zagrebu viđeno "MMA ludilo", ali i dodaje: "Srpskog Jokera bodrilo 10 tisuća Hrvata...".

"Hrvati skandirali Srbinu u Zagrebu: Joker na MMA borbu izašao s pjesmom koja je raspametila cijelu Arenu", piše pak Blic Sport.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:55