PROTIV OPASNOG POLJAKA

KSW 51: Crnogorac Janičić dobio protivnika za Arenu!

Crnogorac Miloš Janičić je dobio svog protivnika na KSW-ovom spektaklu u Areni Zagreb koji slijedi 9. studenog. Ovaj 22-godišnji mladi borac  će se u meču lake kategorije sučeliti s Romanom Szymańskim, objavio je službeni KSW.
Jon Jones i Miloš Janičić.
 Instagram

Janičić je već neko vrijeme dio poljske promocije, no radi problema s ozljedama dugo je čekao svoj debi za moćnu Konfrotacju. Dočao ju je u Zagrebu na KSW-u 51.

Protivnik će mu biti 26-godišnji Poljak Roman Szymanski koji u profesionalnoj karijeri ima 11 pobjeda i 5 poraza. Borac iz Poznana je već tri godine dio KSW-a gdje je došao iz konkurentskog FEN-a. Do sada je ostvario tri pobjede i dva poraza. U posljednjem nastupu je poražen od Salahdinea Parnassea u mjesecu travnju na priredbi broj 48.

Crnogorac ima 11 pobjeda i samo 2 poraza u profesionalnoj karijeri uz deset pobjeda u nizu. Većinu je ostvario u crnogorskoj MMA promociji MFC. U posljednjem meču je svladao hrvatskog "Traktora" Zorana Đođa, na Megdanu 4 u ožujku ove godine.

KSW 51 predvode teškaši Erko Jun i Mariusz Pudzianowski, a u sunaslovnoj borbi ćemo vidjeti Janičićevog sunarodnjaka popularnog Vasu Bakočevića. Njega u Areni čeka poljska zvijezda Borys Mankowski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:27