KSW otkrio termine i lokacije za otvoreni trening te službeno vaganje

KSW je službeno objavio termine i lokacije za dva bitna događanja pred KSW 51 priredbu koja će se održati 9. studenog u Areni Zagreb. Riječ je o otovrenom treningu i službenom vaganju na koje pozivaju zainteresirane fanove.

Čak deset boraca KSW će uključiti u otvoreni trening koji je na rasporedu u četvrtak 7. studenog. Svoju formu pokušat će pred prisutnima prezentirati Erko Jun, Vaso Bakočević, Antun Račić, Filip Pejić, Ante Delija, Aleksandar Ilić, Ivan Erslan, Miloš Janičić, Aleksandar Rakas i Lemmy Krušič. Dakle, KSW je odlučio regionalne borce staviti u prvi plan pa tako na otvorenom treningu neće biti nominalno najveće zvijezde priredbe, Mariusza Pudzianowskog.

Što se tiče termina i lokacije, otvoreni treninzi održat će se u dvorani American Top Teama na Slavonskoj Aveniji, a sve bi trebalo početi točno u podne i trajati dva sata. Za sada još uvijek nije objavljeno hoće li otvoreni treninzi biti uistinu i otvoreni za javnost tj. fanove ili će za ulazak biti potrebna posebna pristupnica.

KSW
 

No, zato su apsolutno svi pozvani na jedan drugi spektakl, a riječ je o službenom vaganju. Ono će se održati u petak 8. studenog s početkom u 18 sati u Areni Zagreb. Tamo će svi sudionici stati na vagu i održati posljednja sučeljavanja, a oni koji su barem jednom pogledali KSW vaganje znaju na koliko visoku razinu poljska promocija dovodi taj dio "fight week" događanja.

 

Što se tiče same priredbe, ona je na rasporedu u subotu 9. studenog od 19 sati, a preostalo je još samo malo ulaznica. Ako svoju još uvijek niste osigurali, priliku imate putem sustava Eventim.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!