U PROSINCU, U BEOGRADU

Megdan najavio 'najveći event u povijesti Srbije', nastupa i 'Psihopata'!

Srpska borilačka promocija Megdan Fighting će svoju novu priredbu, šestu po redu, održati 9. prosinca u Štark Areni u Beogradu. Event su na svom Instagramu najavili kao najveći borilački event svih vremena u Srbiji.
Vaso Bakočević

Na priredbi imena "Megdan 21. stoljeća" će nastupiti velika crnogorska MMA zvijezda Vaso Bakočević. "Psihopatu" ćemo gledati i 9. studenog na KSW-u u Zagrebu, a vrlo čest ritam nastupa će nastaviti točno mjesec dana kasnije. Za sada se ne zna tko bi mu trebao biti protivnik u Beogradu.

Na najavnom plakatu je i Pride legenda Wagner da Conceicao Martins, poznatiji kao Zulzinho. Brazilac je nastupio i na petom Megdanu, a tada je svladao Marka Đorđevića. Bakočevića smo isto gledali te večeri u glavnoj borbi priredbe kada je pobijedio UFC veterana Hermesa Francu.

"Bliži se i taj dan... Jedan od povijesnih dana sporta u Srbiji. Najveći borilački događaj svih vremena koji će se održati u najvećem prostoru naše države. Ko pobijedi pričat će! MEGDAN 21 VEKA!", stoji u objavi na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:55