POLJAK SE OZLIJEDIO UOČI KSW-A

Pejić dobio novog protivnika u Areni: Protiv Brazilca koji je nedavno svladao Ahmeda Vilu!

Samo tri tjedna prije nastupa na KSW-u 51, Filip Pejić je dobio novog protivnika. Umjesto ozlijeđenog Klaczeka u Areni Zagreb će se sudariti s Danielom Torresom iz Brazila. Poljska promocija je vijest objavila na službenom Instagramu u petak.
Filip "Nitro" Pejić
 Screenshot

Podsjećamo da se bivši UFC-ovac u Areni trebao sudariti s Poljakom Krzysztofom Klaczekom. Sada ga očekuje malo drugačiji borac u vidu Brazilca Daniela Torresa, istog onog borca koji je prije nekoliko dana svladao bosanskohercegovačkog talenta Ahmeda Vilu na priredbi u Innasbrucku. Brazilac je slavio prekidom u drugoj rundi i time je osvojio Innferno pojas, ali i ubilježio 9. pobjedu u profesionalnoj karijeri.

U dva dosadašnja nastupa u Konfrontacji Torres je najprije svladao Wolanskog, a zatim izgubio od Szymanskog. Osim u KSW-u, nastupao je i u poljskom FEN-u.

Hrvatski borac iz zagrebačkog ATT-ja za sada ima tek jedan nastup u poljskoj promociji. U debiju, koji se dogodio prije nekoliko mjeseci protiv još jednog poljskog borca Filipa Wolanskog, "Nitro" je slavio prekidom u drugoj rundi. Bila je to 14. profesionalna pobjeda za Pejića (uz 2 poraza i 2 neodličena ishoda).

Event u Zagrebu predvode Erko Jun i Mariusz Pudzianowski mečem u teškoj kategoriji. Na priredbi u Areni će nastupiti čitav niz regionalnih zvijezda poput Antuna Račića, Vase Bakočevića, Aleksandra Ilića, Aleksandra Rakasa, Ivana Erslana, Ante Delije, Denisa Stojnića i naravno Filipa Pejića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:12