Pejić progovorio o teškom razdoblju uoči KSW-a 51: 'Sve do ulaska u kavez sam mislio da sam stabilan u glavi'

Arena Zagreb ponovno je prošlog vikenda bila kobna za Filipa Pejića. Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca doživio je na KSW 51 priredbi poraz od Daniela Torresa.

Brazilac je protiv 'Nitra' slavio jednoglasnom sudačkom odlukom i nanio mu ukupno treći poraz u karijeri, odnosno prvi od 2016. godine kada je od Filipa pred istim tribinama bio uspješniji Damian Stasiak. Dogodilo se to, podsjetimo, na UFC-ovom debiju u Hrvatskoj.

Nekoliko dana nakon priredbe najjače europske MMA promocije Pejić se preko društvenih mreža obratio svojim fanovima.

Svjestan propuštene prilike, borac iz zagrebačkog American Top Teama u jednoj je otvorenoj objavi priznao pogrešku, ali i otkrio da je iza njega jedno teško razdoblje u kojem nije bilo lako mirne glave zakoračiti u KSW-ov kavez.

"Ekipa, za*ebo sam i iznevjerio sebe, ali i ostale... Prošao sam jedan težak period u životu i prije dva mjeseca ostao bez mame i sve do tog ulaska u kavez sam mislio da sam stabilan u glavi, ali nije to tako lako išlo.. Nisam pokazao ništa kako znam raditi.. Vraćam se jači nego ikad, motiviran i spreman za nove izazove", napisao je Pejić na Instagramu te se u nastavku poruke zahvalio svima koji su bili uz njega.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!