'NITRO' OTVORENO I ISKRENO

Pejić progovorio o teškom razdoblju uoči KSW-a 51: 'Sve do ulaska u kavez sam mislio da sam stabilan u glavi'

Arena Zagreb ponovno je prošlog vikenda bila kobna za Filipa Pejića. Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca doživio je na KSW 51 priredbi poraz od Daniela Torresa.
 Damir Krajac / CROPIX

Brazilac je protiv 'Nitra' slavio jednoglasnom sudačkom odlukom i nanio mu ukupno treći poraz u karijeri, odnosno prvi od 2016. godine kada je od Filipa pred istim tribinama bio uspješniji Damian Stasiak. Dogodilo se to, podsjetimo, na UFC-ovom debiju u Hrvatskoj.

Nekoliko dana nakon priredbe najjače europske MMA promocije Pejić se preko društvenih mreža obratio svojim fanovima.

Svjestan propuštene prilike, borac iz zagrebačkog American Top Teama u jednoj je otvorenoj objavi priznao pogrešku, ali i otkrio da je iza njega jedno teško razdoblje u kojem nije bilo lako mirne glave zakoračiti u KSW-ov kavez.

"Ekipa, za*ebo sam i iznevjerio sebe, ali i ostale... Prošao sam jedan težak period u životu i prije dva mjeseca ostao bez mame i sve do tog ulaska u kavez sam mislio da sam stabilan u glavi, ali nije to tako lako išlo.. Nisam pokazao ništa kako znam raditi.. Vraćam se jači nego ikad, motiviran i spreman za nove izazove", napisao je Pejić na Instagramu te se u nastavku poruke zahvalio svima koji su bili uz njega.

View this post on Instagram

Ekipa zajebo sam i iznevjerio sebe a i ostale... Prosao sam jedan tezak period u zivotu i prije dva mjeseca ostao bez Mame i sve do tog ulazka u kavez sam mislio da sam stabilan u glavi ali nije to tako lako islo.. Nisam pokazao nista kako znam raditi.. Vracam se jaci nego ikad motiviran i spreman za nove izazove... Hvala mojem team u @atteurope i svim trenerima Sale, Forgi, Stipe, Pero, Sabo i Igoru Pokrajcu na brizi o skidanju kila te sparing partnerima u pomoci na pripremama te cestitam bratu @erslan_ivan na sjajnoj izvedbi i hvala mojoj obitelji i boljoj polovici na podrsci @_katarina_1509 i mojem Bebeu koji me drze da idem dalje i ustajem se poslije padova idemo jako dalje.. #att #americantopteam #KSW51 #BudiPonosan #ksw #mma #zagreb #riseagain #illbeback #soon

A post shared by Filip Pejic (@filip_nitro_pejic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:56