POLJAK GA JE NAZVAO MALIM I DEBELIM

Vaso Bakočević: Posljednji put kad je Mankowski nekoga pobijedio, dinosauri su hodali zemljom

Vaso Bakočević bio je dio konferencije za medije koju je KSW organizirao s ciljem najave KSW 51 priredbe koja će se 9. studenog održati u Areni Zagreb. Na vrlo zanimljiv način odgovorio je Borysu Mankowskom, nakon što ga je ovaj nazvao malim i debelim.
Vaso Bakočević
 screenshot/KSW

Vrlo zanimljiva trebala bi biti sunaslovna borba KSW 51 priredbe u Zagrebu. Vaso Bakočević vraća se u poljsku promociju, a tamo ga čeka bivši prvak velter kategorije, Borys Mankowski. Riječ je o borcu kojeg je Roberto Soldić lišio titule, no isto tako o jednom od najpopularnijih poljskih boraca. Ovog puta on će se spustiti ispod granice velter kategorije u kojoj je do sada nastupao. Tako nešto će nakon duljeg vremena napraviti i Crnogorac te će se njih dvojica boriti u međukategoriji do 73 kilograma. Vaso je ovim putem upitan u kojoj kategoriji misli nastupati ubuduće.

"Naravno da mi se draže boriti u lakoj kategorije jer za velter sam previše mal i debeo. Posljednji put kad sam se borio u lakoj kategoriji bilo je prije dvije godine, tako da mislim da je trenutno međukategorija savršen izbor", rekao je Vaso koji će se za povratak ozbiljnim borbama morati ponovno uozbiljiti i po pitanju svoje tjelesne spreme. Perolaka kategorija u kojoj je prvi put nastupio kao KSW borac više nikako nije u igri, no za onu 70 kilograma mogao bi biti spreman već za idući nastup.

Još zanimljiviji odgovor "Psihopata" je dao samom Mankowskog, nakon što je ovaj izjavio kako mu se čini da je Vaso debeo i ima debelu stražnjicu.

"Posljednji put kad je Borys pobijedio u nekoj borbi, dinosauri su hodali zemljom. Ako misli da će se protiv mene vratiti na pobjednički put, on živi u zabludi. Sve u ovoj borbi je na mojoj strani. I on mora biti svjestan da se ne bori samo protiv mene, nego da ću ja na svojoj strani imati cijeli Balkan. Te noći borit će se protiv puno ljudi. A ja ću prije umrijeti nego izgubiti tu borbu. On prvi put skida na 73 kilograma i mislim da mu neće biti lako. To je još jedna stvar koja je na mojoj strani i bit će to dobra noć za mene", najavio je Vaso.

Mankowski se trenutno nalazi u nizu od tri poraza. Prije nego ga je savladao Soldić, izgubio je "superfight" protiv Mameda Khalidova, a nakon borbe protiv Soldića poražen je i od Normana Parkea. Tako njegova posljednja pobjeda datira još na 2016. godinu. Bakočević se trenutno nalazi na 13 pobjeda u posljednjih 14 borbi, gdje jedini poraz dolazi iz njegove Bellator borbe protiv Andreya Koreshkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:32