KREĆE PO IZNENAĐENJE

(VIDEO) Aleksandar Rakas: Protivnika u KSW-u se ne bira, protiv Kaszubowskog bih se borio kad-tad

Aleksandar Rakas nastupit će u drugoj borbi KSW 51 priredbe u Areni Zagreb i to u borbi gdje je po mišljenju kladionica i medija veliki autsajder. On se naravno takvim ne smatra, vjeruje u sebe i kaže kako bi se protiv Krystiana Kaszubowskog na putu prema vrhu trebao kad-tad boriti. To nam je otkrio u razgovoru nakon otvorenog treninga.
Aleksandar Rakas
 Mario Katušić

Aleksandar Rakas vjerojatno dolazi u najboljoj "borbenoj spremi" od svih KSW 51 boraca, odnosno najbolje se sjeća kako je to biti u kavezu samo sa sucem i svojim protivnikom. Prije samo tri tjedna borio se u Japanu, gdje je slavio protiv vrlo čvrstog japanskog borca. Ta borba mu je trebala, a posebno mu je trebala pobjede koju je u njoj ostvario, a za koju je bilo potrebno puno truda, srca i kondicije. Bio mu je to prvi ovogodišnji nastup, ponovno je osjetio kako je nalaziti se u borilištu i sad je pred njim borba života.

Krystian Kaszubowski prethodni je KSW-ov izazivač velter kategorije, borac koji do susreta s Robertom Soldićem nije znao za poraz. I preko Rakasa se namjerava vratiti u poziciju gdje bi mogao doći do još jedne prilike za napad na pojas. Ali, borac iz Cro Cop Teama godinama je skupljao iskustvo po manjim promocijama, nije birao borbe i protivnike te je sad došao tamo gdje će ga gledati cijeli svijet. Takvu priliku za iskazati se nema namjeru propustiti.

Pogledajte što nam je Aleksandar rekao nakon jučer održanih otvorenih treninga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:51