JEDAN KORAK DO POJASA PRVAKA

(VIDEO) Antun Račić: Odradio sam najbolji kamp u životu! Tražit ću borbu, ne idem na sudačku odluku!

KSW 51 borba s najvećim ulogom ona je između Antuna Račića i Damiana Stasiaka. Njen pobjednik postat će prvi KSW prvak bantam kategorije. Naš borac iz Dubrovnika uvjeren je da će to biti on i niti ne razmišlja o tome kako bi pojas prvaka mogao završiti bilo gdje drugdje nego u Hrvatskoj.
 Darko Tomas / CROPIX

Nakon četiri KSW nastupa i četiri pobjede, Antun Račić dobio je priliku osvojiti ono po što je došao, KSW pojas prvaka. Upravo zbog njega i njegovih uspjeha je poljska promocija tu titulu uvela, ali su mu posao napravili najtežim mogućim. Protiv sebe će imati najboljeg poljskog borca te kategorije, bivšeg člana UFC-a, Damiana Stasiaka. Borac je to koji je već nastupio u Areni, kad je savladao Filipa Pejića i time "Nitru" boravak u UFC-u učinio najkraćim mogućim.

Ovog puta Stasiak se vraća u Arenu boriti se za nešto puno veće. Ulog je pojas najveće europske MMA promocije, pojas kojim Antun Račić namjerava pokazati kako je jedan od najboljih boraca svijeta, što kaže kako je potvrdio kroz sparinge u najvećim svjetskim kampovima. Kako se osjeća, koliko će sutra u kavezu imati kilograma te koliko će ga ljudi doći podržati iz njegovog Dubrovnika, Antun nam je otkrio u ovom razgovoru koji smo odradili odmah nakon ceremonijalnog vaganja.

Pogledajte intervju pred borbu kojom će Antun Račić pokušati postati treći hrvatski KSW prvak!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:38