HEROJSKI NASTUP

(VIDEO) Emotivni Trušček oduševio reakcijom nakon borbe: 'Želim da me KSW zove jer me želi zvati, a ne zato što mora'

Ivica Trušček izgubio je svoju debitantsku borbu u KSW organizaciji unatoč tome što je protiv Poljaka Krystiana Kaszubowskog ostavio odličan dojam.
 Fight Site

Poljski borac slavio je podijeljenom odlukom sudaca što je rastužilo hrvatske navijače, iako je Trušček također ispao veliki pobjednik jer se odazvao pozivu KSW-a nedugo nakon što je zbog ozljede otkazao drugi hrvatski borac Aleksandar Rakas.

- Ja živim za ovo i bio sam sretan kao malo dijete kad su me zvali. Nije ovo bila moja velika žrtva, iako bi možda bilo bolje reći da sam bio je**n igrač, ali bio sam sretan kao dijete kad dobije bager – kazao je 31-godišnji Trušček koji je s puno emocija komentirao borbu.

- Imao je par kontri, ali ja nisam osjetio nijedan jedini udarac. Možda sam trebao forsirati malo više u posljednjih 30 sekundi, ali da sam drugačije okrenuo glavu, udario bi me. On nije imao snage za neku seriju udaraca na kraju – nastavio je hrvatski borac koji je je posebno nezadovoljan bio odlukom suca da borce ostavi u parteru u posljednjim sekundama.

- Žao mi je što na kraju nisam malo više riskirao. Očekivao sam da će me sudac na kraju dignuti i da ću moći napraviti seriju. Ispalo je da se nalazi u dominantnoj poziciji, ali nije bio u dominantnoj poziciji.

Iako je pozvan u 'pet do 12', za Truščeka ovo nije zadnja borba u KSW-u.

- Dogovorili smo ovu borbu u kojoj nije važno izgubim li ili pobijedim, i još jednu nakon toga, ali želim da me KSW zove jer me želi zvati, a ne zato jer mora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:42