VELIKA POBJEDA

(VIDEO) Erslan nakon nokauta koji je raspametio Arenu: 'Imali smo par iznenađenja...'

Hrvatski poluteškaš Ivan Erslan ostvario je prvu hrvatsku pobjedu u Areni Zagreb u subotu navečer.
 Fight Site

Slavio je domaći borac na spektakularan način u poluteškoj kategoriji protiv Španjolca Darwina Rodrigueza nakon minute i pol i potpuno raspametio zagrebačku publiku.

- U trenucima kad smo ulazili u ring samo sam se smirivao i molio Boga da mi da samopouzdanje i pokazao sam se u najboljem svjetlu, bio sam svoj, ušao u kavez i odradio posao kako spada – staloženo je nakon meča govorio hrvatski borac kao da u karijeri već ima desetke mečeva iza sebe.

Pri ulasku u oktogon pratila ga je Thomsponova pjesma Sokolov krik koju je izabrao samo za ovu priliku.

- Tu pjesmu slušamo kad se tim skupi. Thomsponove pjesme su nam uobičajeni repertoar. Meni se pjesma dopala, nema puno riječi, ali glazba je odlična, napravljena za velike prilike.

Erslan Španjolcu nije ponudio ni milimetar prostora da se razmaše, a prvi je iz arsenala udaraca početak kraja za Rodrigueza označio low-kick.

- Imali smo par iznenađenja za njega i low-kick je bilo prvo koje je upalilo. On je napravio grešku jer je u okretu spustio ruke i tu sam ja iskoristio priliku, udario ga prednjim krošeom i tu je priči bio kraj – priznao je Erslan koji za budućnost ima velike planove u KSW-u.

- Meni je ovo deveti meč u karijeri i možda sam bio najneiskusniji u ovoj postavi boraca. Vjerujte mi, očekujte još puno bolje od mene – zaključio je Erslan pa s velikim peharom i hrvatskom zastavom otišao u svlačionicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:46