(VIDEO INTERVJU) Ante Delija: Želio sam se boriti protiv Stojnića, on će mi biti veliki 'skalp'

Pred jednu od najzanimljivijih KSW 51 borbi, onu između Ante Delije i Denisa Stojnića, hrvatski teškaš iz Cro Cop Teama nam je otkrio kako se osjeća i što očekuje od borbe, no prošli smo i temu njegovog iskustva u PFL organizaciji, kao i temu loših rezultata boraca iz njegovog tima u posljednje vrijeme.

Većina fanova u regiji ostala je ugodno iznenađena kad je KSW, kao svoju posljednju borbu koja će se održati u Areni Zagreb, najavio duel Ante Delije i Denisa Stojnića. Riječ je o borbi koja se dugo vremena "kuhala", da bi sad napokon došla na red. Samo nekoliko dana prije nego će odraditi borbu čiji bi rezultat mogao glasno odjeknuti, porazgovarali smo s Antom te smo prošli mnoge teme.

Spomenuo je Ante tešku ozljedu kojom je započeo godinu, zatim nastup u PFL-u i novu ozljedu koja mu je ugrozila šanse u turniru te kako je uopće došlo do poziva KSW-a i prilike da nastupi u punoj Areni Zagreb. Borba protiv Denisa Stojnića najavljena je na zanimljiv način, a nije se moglo izbjeći niti trenutno vrlo aktualnu temu. Radi se o lošoj formi boraca iz Cro Cop Teama te komentarima kako su se svi počeli boriti previše pasivno. Na kraju su se sugovornici dotakli i bliže budućnosti te opcija koje se u njoj otvaraju.

Posvetite deset minuta ovom razgovoru i saznajte sve što je potrebno znati prije subotnje borbe Ante Delije i Denisa Stojnića.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!