ODLIČNO!

(VIDEO) KSW objavio brutalnu kompilaciju s najboljim nokautima u 2019. godini, pogledajte 'bombe' Soldića, Ilića, Pejića...

Iza KSW-a je jedna uspješna i sadržajna godina, a kao savršen podsjetnik na brutalnu akciju iz kaveza vodeće europske MMA promocije stigao nam je video s kompilacijom najboljih nokauta ostvarenih u 2019.
 Screenshot (Facebook, KSW)

KSW je u proteklih 12 mjeseci organizirao šest priredbi, od toga četiri na poljskom te po jednu na hrvatskom i britanskom tlu.

S rastom poljskom MMA giganta porastao je i broj hrvatskih te regionalnih boraca koji su u njemu pronašli svoje mjesto, a kao nagrada za popularnost KSW-a na ovim prostorima stigla je i organizacija prvog, povijesnog eventa na hrvatskom tlu. Dogodilo se to 9. studenog u zagrebačkoj Areni koja je opravdala sva očekivanja KSW-ovih čelnika Martina Lewandowskog i Macieja Kawulskog.

Upravo su se kadrovi iz Arene našli i u ovom sjajnom video, ali i brojni oni zabilježeni izvan nje u kojima možemo vidjeti neke od najboljih poteza boraca poput Roberta Soldića, Filipa Pejića, Ivana Erslana, Erka Juna, Aleksandra Ilića...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:44