POLJACI SE VRAĆAJU I DOGODINE

(VIDEO) KSW-ov spektakl u Areni ostvario rekordnu gledanost, pogledajte nevjerojatnu ceremoniju otvaranja

Točno  je tjedan dana prošlo od KSW-ovog spektakla u Zagrebu. Poljski MMA gigant je u subotu 9. studenog održao svoju prvu priredbu na ovim prostorima na kojoj je nastupilo čak pet hrvatskih boraca.
KSW 51 - otvaranje
 Screenshot (YouTube)

Bila je to spektakularna večer prepuna odličnih mečeva u kojoj je Antun "Killer" Račić svladao bivšeg UFC borca Damiana Stasiaka i postao prvak KSW-a u bantam kategoriji. Bila je to i noć Ante Delije i Ivana Erslana, koji su se relativno lako obračunali sa svojim protivnicima i na najbolji način se predstavili u novoj organizaciji. Nažalost, Filip Pejić i Ivica Trušček nisu uspjeli stići do pobjeda pred svojim gledateljima. Obojica su izgubila na bodove, a posebno blizu slavlju je bio "Terror" Trušček, koji je u meč protiv Kaszubowskog uletio samo nekoliko sati ranije kao zamjena u posljednji trenutak.

Ostatak regionalnih boraca je ubilježio poraze uključujući i veliku "BiH" zvijezdu Erka Juna, koji je u glavnoj borbi priredbe poražen prekidom od "strongmana" Mariusza Pudzianowskog. Poraze su ubilježili i Crnogorci Vaso Bakočević i Miloš Janičić, Srbin Aleksandar Ilić i Slovenac Lemmy Krušič.

KSW-ov spektakl se uživo prenosio na RTL Televiziji i njegovoj platformi RTL Play. Zamolili smo urednika sportskog programa Antonija Vuksanovića da nam otkrije konačne dojmove iz perspektive njegove TV kuće.

"RTL je ponosan što je svojim gledateljima omogućio prijenos najvećeg eventa slobodne borbe u regiji u posljednjih nekoliko godina, s najboljim borcima iz ovog dijela Europe. Uspješna suradnja RTL-a i KSW-a traje već neko vrijeme, a događaj iz zagrebačke Arene bio je vrhunac. Drago nam je da su višemjesečne pripreme urodile sjajnim rezultatima, i mogu samo čestitati i zahvaliti vrhunskim profesionalcima i s jedne i s druge strane što su ovakav događaj visoke produkcije donijele uživo u domove brojnih Hrvata", izjavio je Vuksanović za Fight Site.

Upitali smo ga i o gledanosti priredbe u Areni. I tu su vrlo zadovoljni kako je sve prošlo i koliko je ljudi spektakl gledalo preko njihovih kanala.

"Cijeli događaj uživo je, od početka do kraja, na RTL Playu, najvećoj on line platformi u Hrvatskoj, pratilo 15 tisuća ljudi, što je najgledaniji borilački event otkada je platforma zaživjela, u siječnju 2018. Prenosili smo ga uživo i na RTL-u 2, gdje smo ostvarili visoku gledanost od 15,2 posto (Share, ciljna publika 18-49). Ne treba zaboraviti, sve ove brojke dostignute su bez najveće regionalne MMA zvijezde, Roberta Soldića, koji nije mogao nastupiti zbog ozljede, tako da se već sada veselimo sljedećem dolasku KSW-a u Hrvatsku, s Robocopom kao glavnom zvijezdom", zaključio je Vuksanović.

KSW je već najavio dolazak i 2020. godine s obzirom na uspjeh koji su postigli svojom 51. priredbom. Za sada se ne zna niti približan termin održavanja. U nastavku možete pogledati spektakularno otvaranje eventa koji je KSW priredio u Areni Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:47