SJAJNA VEČER HRVATSKOG BORCA

(VIDEO) KSW podijelio bonuse, Erslanu onaj za nokaut večeri!

Tri dana nakon spektakla u zagrebačkoj Areni, poljska MMA promocija KSW je objavila dobitnike bonusa za najbolje nastupe. Nagrađeni su najbolji meč, nokaut večeri i najbolje prisiljavanje na predaju.
Ivan Erslan
 Screenshot

Možemo biti ponovno ponosni na nastup Ivana Erslana s obzirom da je osim impresivne pobjede protiv Španjolca Rodrigueza nagrađen i za najbolji nokaut večeri. Podsjećamo kako je član American Top Teama iz Zagreba riješio svog protivnika već u prvoj rundi. Nakon sjajne kombinacije na nogama, Erslan je posao nastavio na podu snažnim GNP udarcima. Sudac je bio prisiljen vrlo brzo prekinuti meč. To je bila osma profesionalna pobjeda za Erslana koji je i dalje neporažen u karijeri.

Velikim slavljem, prvim nakon tri godine, u Areni se predstavio i bivši KSW prvak Borys Mankowski. On je u sunaslovnoj borbi večeri svladao Crnogorca Vasu Bakočevića, a za gušenje kojim je završio meč je nagrađen bonusom za najbolji "submission" večeri. Nagradu za najbolji meč večeri su dobili Slovenac Lemmy Krušič i Poljak Przybysz. Poljski borac je slavio nakon tri uzbudljive runde.

Oba poteza možete pogledati u nastavku članka:


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:10