SJAJAN 'BACKSTAGE' VIDEO

(VIDEO) Provjerite što se događalo 'iza kulisa' KSW-a 51: 'Nemam plan! Ubiti ili biti ubijen!'

YouTube kanal "Pit Bull West Coast" je u petak izbacio "backstage" video sa zagrebačkog KSW-ovog spektakla, koji smo prošle subote pratili iz Arene.
Vaso Bakočević
 Screenshot (YouTube)

Ovaj YouTube kanal vjerno prati poljsku MMA promociju, a njihovi snimatelji i novinari su redovito "iza kulisa" svih KSW-ovih evenata. Ovaj zagrebački rednog broja "51" nije bio iznimka.

U otprilike 15 minuta videa pogledajte čitavu priču koja se odvijala iza kulisa pozornice; od službenog vaganja pa sve do samog kraja priredbe u Areni.

"Nemam nikakav plan, briga me za taktiku! Idem ubiti ili biti ubijen! Jednostavno! Svaki put kada imam neki plan, izgubim! Ovaj put nemam plan! Idem i borim se za svoj život!", izjavio je popularni Vaso Bakočević u "backstage intervjuu" odmah nakon vaganja, a jedan dan uoči meča s Mankowskim.

Kamere su uglavnom pratile dva glavna regionalna protagonista, koji su nastupili u naslovnoj i sunaslovnoj borbi. Pa tako možemo čuti i Erka Juna, koji se u "main eventu" sučelio s Mariusom Pudzianowskim. Video vrlo vjerno prati sve što je crnogorski "Psihopata" radio na dan meča; sve od doručka, pa sve do dolaska u svlačionicu i samog meča.

Ako vas zanima kako je zagrebački KSW spektakl izgledao s one druge strane, svakako pogledajte ovaj zanimljivi video. Šteta samo što baš i nema previše kadrova hrvatskih boraca nego su se reporteri koncentrirali na dva glavna dvoboja priredbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:57