(VIDEO) Račić: Ja nisam Pejić, a ovo nije UFC! Već sada se osjećam kao KSW prvak!

Najbolji hrvatski MMA borac nižih kategorija Antun Račić će nakon četiri uvodne pobjede u KSW-u pokušati stići do titule prvaka u bantam diviziji. Protivnik će mu na spektaklu poljske promocije u Zagrebu 9. studenog biti čovjek koji je Filipa Pejića koštao UFC-a 2016. godine - Damian Stasiak.

"Killer" je zajedno s još nekim regionalnim zvijezdama KSW-a 51 boravio proteklih dana  u Poljskoj gdje su snimali reklamni spot za priredbu u Areni, ali su odrađivali i svoje medijske obaveze prema poslodavcu i pripadnicima sedme sile.

"Vrlo sam sretan radi meča za titulu, a posebno jer će priredba biti u mojoj zemlji. Borim se protiv odličnog protivnika. I to me veseli. Već sada imam četiri pobjede u KSW-u i osjećam se kao prvak.Četiri puta sam već bio u tom kavezu i pobijedio sam sve protivnike. Spreman sam za ovo što mi slijedi, nadam se da će meč biti odličan, dat ću sve od sebe i očekujte najboljeg 'Killera' u KSW-ovom kavezu", izjavio je Dubrovčanin za poljske medije.

Upitan o činjenici da se dugo nije borio pred hrvatskom publikom, Račić odgovara:

"U Hrvatskoj se nisam borio prije pet ili šest godina. Borio sam se  u promociji FFC i u svom gradu Dubrovniku. Ali ovo će biti nešto posebno, KSW je najveća organizacija u Europi. Bit će ludo!"

Novinare je zanimao i status Konfrontacje u Hrvatskoj s obzirom da je ovo prvi put da se poljska promocija odlučila na dolazak u taj dio svijeta...

"Mislim da će KSW napraviti velik spektakl u Areni. Doći će i previše ljudi. Hrvatska ima Roberta Soldića, KSW prvaka kojeg svi prate. Svi njegovi mečevi se prenose na RTL televiziji, velikoj nacionalnoj TV kući. Da, KSW je jako poznat i nadam se da će ovo biti najbolji MMA event u povijesti Hrvatske. Ne bojim se da neće biti publike. Hrvati vole borilački sport, vole borilačke spektakle i vjerujem da će doći ogroman broj gledatelja i iz Hrvatske i iz Poljske."

O Damianu Stasiaku je također rekao nekoliko riječi. I to biranih!

"Nakon zadnje moje borbe, čuo sam neke glasine da bi Damian mogao biti moj protivnik u idućem meču. I bio sam sretan radi toga. Damian Stasiak je najbolji borac bantam kategorije u Poljskoj, a ja sam broj jedan u Hrvatskoj. To će biti sjajna borba, spreman sam i vjerujem da sam bolji od njega u svakom dijelu MMA sporta. Opasan je, poštujem ga, ali te noći ću dati sve od sebe i nadam se doći do pobjede."

S obzirom da je upravo Stasiak 2016. godine pobijedio Filipa Pejića u njegovom UFC debiju u Areni, novinare je zanimalo je li dobio koji savjet od "Nitra"...

"Ja nisam Filip Pejić, a ovo nije UFC. Već sada se osjećam kao prvak, ovdje sam dugo vremena, a on je tek došao. Poželjet ću mu dobrodošlicu u KSW", zaključio je "Killer".

Čitav intervju pogledajte u videu:

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!