(VIDEO) Stojnić otkazao meč, Delija mu ne vjeruje: 'Više me ne zanimaš, nećemo se mi nikad boriti!'

KSW je u četvrtak u dvorani zagrebačkog American Top Teama održao otvoreni trening za javnost, a s njega nam stiže i jedna velika vijest - nastup u Areni otkazao je Denis Stojnić!

Nakon što je Erko Jun kao posljednji odradio svoj trening, organizatori su objavili da je Stojnić otkazao nastup. Kao razlog su naveli ozljedu, a za hrvatskog su teškaša iz Cro Cop tima ekspresno pronašli zamjenu.

U meč protiv 'Hodajuće nevolje' će u posljednji trenutak uskočiti veteran Oli Thompson. 39-godišnji 'The Spartan' MMA-om se profesionalno bavi od 2009. godine, a tijekom karijere je ostvario 19 pobjeda i 11 poraza. Radi se o poznatom borcu koji je 2012. nastupao i za UFC. Za najjaču svjetsku MMA promociju upisao je dvije borbe i u obje je poražen (Shawn Jordan i Philip De Fries). Thompson je pored UFC-a ubilježio i nastupe pod okriljem Bellatora te KSW-a.

Delija je odmah dobio priliku prokomentirati novonastalu situaciju. Iz njegove izjave lako je zaključiti da je razočaran raspletom, ali i da nimalo ne vjeruje Stojniću da je ozlijeđen.

"Situacija je takva kakvu smo i očekivali. Nije se on ozlijedio. Neće do tog meča nikad doći, on me više ne zanima" - komentirao je Delija i izjavom podigao atmosferu navijača koji su mu zapljeskali u dvorani ATT-a.

Inače, borba Delije i Stojnića trebala je predstavljati jedini regionalni okršaj na čitavom 'cardu'.

Delijina reakcija može se vidjeti i čuti u posljednjoj minuti priloženog videa*

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!