(VIDEO) Sve je spremno za spektakl! U Areni se izvagao i Cro Cop, pogledajte posljednja sučeljavanja boraca!

Nakon što su tijekom jutra odradili službeno vaganje u Hotelu Dubrovnik, svi sudionici KSW 51 priredbe izašli su u petak pred 500-tinjak znatiželjnika na pozornicu u Areni Zagreb. Tamo su se predstavili fanovima, ali i odradili posljednja sučeljavanja pred svoje nastupe.

Svih 20 boraca spremno je pokazati što znaju i mogu kad se u subotu iza njih zatvore vrata KSW-ovog kaveza. No, prije toga morali su odraditi još jednu dužnost, onu na kojoj su se predstavili fanovima, ali i dobili priliku da se posljednji put uoči okršaja pogledaju oči u oči sa svojim protivnicima.

Još smo prije ceremonijalnog vaganja saznali da su svi osim Miloša Janičića uspješno odradili svoju zadaću. Crnogorski borac je, podsjetimo, na vagu stao s otprilike 1.3 kilograma iznad gornje granice lake kategorije (156 lb). Njegov meč s Romanom Szymańskim unatoč tome ostaje u igri, ali Janičiću će KSW zbog kršenja pravila oduzeti 40 posto od predviđene zarade za ovaj nastup.

 

Spomenimo i da je veliki pljesak u Areni dobio Mirko Filipović. Cro Cop se na pozornici pojavio u društvu Ante Delije kojeg u subotu čeka meč protiv veterana Olija Thompsona.

Mirko je, baš poput sudionika ove priredbe, na oduševljenje prisutnih stao na vagu koja je u tim trenucima pokazivala 110.3 kilograma.

Kako je izgledala ova ceremonija najbolje da sami provjerite na kraju članka:

KSW 51 rezultati vaganja (kg):

 

Mariusz Pudzianowski (118.3) vs. Erko Jun (104.1)

Vaso Bakočević (72.9) vs. Borys Mańkowski (73)

Antun Račić (61.2) vs. Damian Stasiak (60.8)

Filip Pejić (66.3) vs. Daniel Torres (66.1)

Ante Delija (108.1) vs. Oli Thompson (107)

Aleksandar Ilić (84.2) vs. Cezary Kęsik (84.2)

Ivan Erslan (93) vs. Darwin Rodriguez (93.4)

Miloš Janičić (72)* vs. Roman Szymański (70.7)

Aleksandar Rakas (76.7) vs. Krystian Kaszubowski (77.6)

Lemmy Krušič (61.5) vs. Sebastian Przybysz (61.6)

 

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!