'MANKOWSKI ZNA KOLIKO JAKO UDARAM'

(VIDEO) Vaso Bakočević: U subotu od mene očekujte cirkus, zato me ovako dobro plaćaju

Vaso Bakočević sudionik je sunaslovne borbe KSW 51 priredbe, no nećemo puno pogriješiti ako kažemo kako je najveća regionalna zvijezda od svih boraca na programa. Nakon uspješno odrađenog otvorenog treninga, Vaso je pronašao vremena najaviti svoju borbu protiv Borysa Mankowskog i 'cirkus' koji planira priuštiti fanovima.
Vaso Bakočević
 KSW

Nakon četiri godine, Vaso Bakočević ponovno je član vodeće europske MMA promocije. I to je odmah u prvom nastupu našao svoje mjesto u sunaslovnoj borbi KSW 51 priredbe u Areni Zagreb. Neki bi rekli kako je na račun popularnosti možda zaslužio i glavnu borbu, no KSW nije u Zagreb Mariusza Pudzianowskog poslao bez razloga. Najjači čovjek na svijetu i Erko Jun dobili su priliku predvoditi program, no tribine će prije njih pokušati "zapaliti" popularni Crnogorac.

Vrlo raspoloženi Vaso jedva čeka ovu borbu, budući da je prošlo gotovo četiri mjeseca otkako je posljednji put ušao u borilište i najavljuje kako je ovog puta došao u KSW s ciljem da tu i ostane. U ovom razgovoru je najavio ono što namjerava pružiti publici, prokomentirao je promjene svog statusa od omraženog do poprilično obožavanog borca na prostoru cijele regije, a isto tako je objasnio kakva je situacija po pitanju eventualnih nastupa u Bellatoru.

Bakočević će ovog puta iza sebe imati podršku pune Arene, a u borbi će tražiti svoju 40. profesionalnu pobjedu. Pogledajte kako je svoj veliki nastup najavio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:42