UFC

McGregor i Poirier verbalno dogovorili okršaj u Irskoj: 'Ovo radimo bez UFC-a!'

Dustin Poirier i Conor McGregor
 Screenshot (YouTube, UFC)
Datum i lokacija su dogovoreni, a pregovori se nastavljaju 'offline'

Conor McGregor nastavlja privlačiti pozornost svojim objavama na Twitteru, a u noći s ponedjeljka na utorak u priču o svom idućem nastupu uvukao je i nekadašnjeg suparnika Dustina Poiriera.

Slavni Irac ovih dana preko društvenih mreža i medija vodi svojevrsni rat s UFC-om i Danom Whiteom, a paralelno si pokušava i pronaći protivnika za idući nastup. Tako je nedavno spomenuo pregovore oko boksačkog meča s Mannyjem Pacquiaom, a sada se okrenuo i MMA okršaju s Dustinom Poirierom.

Bivši dvostruki prvak Poirieru je predložio MMA meč humanitarnog karaktera, a kao datum i lokaciju izabrao je 12. prosinca i Irsku.

"Želiš li odraditi MMA meč u dobrotvorne svrhe? Ovo neće imati nikakve veze s UFC-om i donirat ću pola milijuna tvojoj humanitarnoj udruzi. Prodavat ćemo PPV ili dogovoriti nešto s nekom TV kućom, a pomoći ćemo i nekim humanitarnim udrugama do kojih je i meni stalo, a ja sam uključen u rad mnogih. Radilo bi se strogo o humanitarnoj ekshibiciji. 12. prosinca u irskom Point Depotu. Bez vaganja, otvorena kategorija i unificirana pravila. Organizirat ću sve i pokriti troškove putovanja za tebe i tvoju obitelj. McGregor Sports and Entertainment MMA u suradnji s The Good Fight Foundation. MMA za dobrotvorne svrhe", napisao je Conor na Twitteru, a Poirier odmah prihvatio ponudu:

"Može! Hajdemo to realizirati! Puno će ljudi imati koristi od ovoga", brzo je reagirao Dustin i poručio svima da si 12. prosinca označe na kalendaru.

"Sjajno! Pregovore ćemo nastaviti 'offline'. Dobar si čovjek Dustine! Poštujem tvoj filantropski rad, kao i to kako si ponašao nakon naše prve borbe. Imaš moje poštovanje", nadodao je McGregregor jednom kada je dobio odgovor.

Podsjetimo, Conor i Poirier prvi su meč imali u rujnu 2014. na UFC 178 priredbi. Obojica su tada još nastupali u perolakoj, a Irac je slavio teničkim nokautom u prvoj rundi.

Linker
30. travanj 2024 17:06