UFC

McGregor održao obećenje: Donirao milijun dolara obiteljima stradalih policajaca i vatrogasaca!

Conor McGregor
 Screenshot
Još prošle godine bivši dvostruki UFC prvak Conor McGregor je najavio da će dio zarade od prodaje "Proper 12" viskija ići u humanitarne svrhe. Nakon što je njegov brand doživio velik uspjeh, "Notorious" je svoje obećanje i ispunio. Ovih dana je uplaćeno čak milijun dolara zakladi "Stephen Siller Tunnel to Towers".

O humanitarnom činu se McGregorova kompanija očitovala preko priopćenja za medije. U njemu stoji da će se novac utrošiti za otplatu kredita obiteljima na dužnosti stradalih policajaca i vatrogasaca, koji su iza sebe ostavili svoju djecu.

McGregor je također najavio da će u ožujku i travnju krenuti s prvim donacijama humanitarnim organizacijama u Irskoj, Kanadi, Velikoj Britaniji, Rusiji, Poljskoj i Južnoj Africi. O donaciji je govorio i u video zapisu koji možete pogledati u nastavku članka.

Irac se nedavno, na UFC-u 246, vratio pobjedničkim navikama demoliravši u "main eventu" veterana Donalda Cerronea. Cilj mu je do kraja 2020. u svoje vlasništvo vratiti pojas prvaka do 70 kilograma koji i dalje drži Khabib Nurmagomedov.

Linker
04. svibanj 2024 03:29