UFC

McGregor prozvao Diaza, 'ajmo Nathan odraditi treću', fanovi već napravili plakat

McGregor vs. Diaz
 screenshot/Youtube
Nakon impresivne pobjede protiv Donalda Cerronea, Conoru McGregoru ne nedostaje opcija za idući nastup. Čini se kako ipak nije zaboravio niti starog rivala s kojim je već dva puta dijelio Octagon - Natea Diaza!

Podsjećamo kako su Diaz i McGregor već odradili dva kultna meča na UFC-u 196, a onda i na UFC-u 202. Vjerovalo se da će MMA fanovi vidjeti i treći, no McGregor se tada okrenuo dvoboju s Alvarezom, a zatim i boksačkom izletu. Trilogija je neovisno o tome čitavo vrijeme visjela negdje u zraku. Možda je upravo sada trenutak da se ona i obistini, što bi se moglo zaključiti iz najnovije McGregorove prozivke.

Diaz bi se zapravo vrlo dobro uklapao u "Notoriousove" planove. Irac je najavio ostanak u velteru, što je i kategorija u kojoj se trenutačno bori Diaz, ali i ona u kojoj su odradili prva dva meča. S ozbirom na formu koju je pokazao protiv Cerronea, nema sumnje da bi bivši prvak s mnogo samopouzdanja i potpuno uvjeren u svoje slavlje, ušao u novi obračun s Diazom. Vjerojatno od tuda i ovakva prozivka...

"Idemo Nathan. Idemo brate", prozvao je McGregor Diaza kako prenosi ugledni portal MMAFighting te je nastavio:

"Broj 3! Uvijek je tu! Stigao je trenutak Nathan!"

Iz Diazove perspektive ovo je također idealan trenutak. Iako je u zadnjem meču poražen od Masvidala, meč protiv McGregora je toliko velik da taj posrtaj neće utjecati na njegov konačni uspjeh. Prije Masvidala Diaz je svladao bivšeg prvaka Anthonyja Pettisa u povratničkom dvoboju nakon duge pauze. A ta je pauza uzrokovana upravo čekanjem McGregora. Tada trilogiju nije dočekao pa se u konačnici morao pomiriti i s drugim protivnicima.

Fanovi su očekivano oduševljeni McGregorovom prozivkom i ne bi imali ništa protiv da upravo ovaj meč predvodi UFC 248. Poster je već napravljen. Što se čeka?

Linker
04. svibanj 2024 11:25